A szabadság és a hazafiság a magyar politika két nagy hagyománya, „az ezeréves Magyarország két nagy tartóoszlopa, ezt a két tartóoszlopot pedig a hűség gerendája köti össze” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sopronban.

Orbán Sopronban mondott beszédet a Hűség napján

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Hűség napja ünnepi megemlékezésen beszédében a kormányfő arra kérte Sopront, hogy maradjon a következő száz évben is a hűség városa, amely összeköti a hazát és a szabadságot, „és ezzel olyan szilárd építménnyé teszi Magyarországot, amelyben mi, magyarok otthon érezhetjük magunkat”.

Orbán szerint ők az elmúlt évtizedben egyesítették a nemzetet, munkát adtak mindenkinek, aki dolgozni akar, megerősítették a családokat, csökkentették a rezsit, gondoskodtak a legalacsonyabb keresetűekről és megvédték az országot az illegális bevándorlóktól.

A miniszterelnök azt mondta, a távlatok is vonzók: jövőre a fiatalok nem fizetnek jövedelemadót, a családok visszakapják azt, amit idén befizettek, a minimálbér tovább emelkedik, és a nyugdíjasok újra megkapják a 13. havi nyugdíjat.

„Azt javasoljuk, hogy Magyarország előre menjen és ne hátra”

- mondta Orbán Viktor. 

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Hivatkozhatunk néplélekre, -jellemre, lópikulára, ez már akkor is érthetetlen, elfogadhatatlan, abszurd, irracionális, szürreális, őrült folyamat. Dohszagú az ország, bűzlik a tespedtség, szégyellem, és irritál, ami történik, és, ami nem.
Nép szinten érdemtelenek vagyunk az európaiságra. Semmi keresnivalónk itt, tönkre teszünk egy gyönyörű vidéket, nem műveljük a földjeinket, nem ápoljuk a kertjeinket.
Más országok a feneküket vernék a földhöz örömükben, hogy milyen vizek, források csobognak a földben, mi pedig arra sem vesszük a fáradságot, hogy karbantartsuk az ivóvíz-hálózatot...áh, reménytelen.
csak úgy....
@Nyírfa: egy érdekes komment a 444-röl :
"Tenyleg az lenne a legjobb, ha aprilisban enyhe tobbseggel, de nyerne a fidesz es borulna rajuk az egesz szar, amit “epitettek”

Aztan egy evvel kesobb, a rendkivuli valasztasokon johetne a teljes es vegleges megsemmisules."
Nyírfa
@csak úgy...: Van benne valami. Csak annyira irtózom tőlük, annyira haragszom rájuk, de nemcsak a fideszre, a szavazóikra , a határontúliakra, hogy a gondolatra, maradnak, a hátamon feláll az összes pihém.
De: hosszú távon és átfogóan kell gondolkodni, tehát, lenne benne ráció.
Éppen azon filóztam, hogy nehogy meghaljon Orbán, mert a szavazói mártírt csinálnának belőle. Azt kell elérni, hogy megszégyenüljön, lelepleződjön az övéi előtt is, így tudjuk elkerülni a 2006-ra hajazó eseményeket. Abban az esetben, amit a 444-en olvastál, ez történne. Azt hiszem.
csak úgy....
@Nyírfa: akkor orbán él orbán élt és addíg élni fog! :)
Nyírfa
@csak úgy...: A teljes megszégyenülésig.
ómió
És az "efftársi hűségről" meg "nyista"? Pedig az pótlólag még Baranyát is a szerbeknek adta volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.