Egy ismerőse hozta nyilvánosságra a Damu kritikus állapotáról szóló hírt.

Damu Roland életéért küzdenek az orvosok

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hónapok óta betegeskedik Damu Roland, két héttel ezelőtt engedték ki a kórházból, viszont nem sokkal később vissza is került, most pedig intenzív osztályon fekszik, kritikus állapotban – számol be a Ripost alapján az atv.hu.

A színész egészségügyi problémái nyár végén kezdődtek, elmondása szerint betegségei miatt dolgozni sem tudott, így az ismerőseitől kért anyagi támogatást, hogy gyógyszert tudjon venni. 

Most Damu Roland egy ismerőse tájékoztatott mindenkit a színész Facebook-oldalán kritikus állapotáról. Mindenkit arra kért, hogy mondjanak el egy imát Damuért. A Bors értesülései szerint egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. Kórházi kezelésének okát egyelőre nem lehet tudni.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...és még hány honfitársunk nem tudja kiváltani a gyógyszerét, kórházba sem jut el, fészbúkja sincs, és újság sem hozza a nevét...? csak tisztességben megőszült idős ember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Remélem jó sok kínlódással döglik meg ez sz agresszív féreg! Volt lehetősége a jó élethez, de nem élt vele! Elbukott és most egy senki lett Megérdemli a sorsát !!!
..
szaboria1
@rokker33: Mennyire ismered személyesen? Timike tette tönkre sok hazugságával. Pénzes palik segítségével tudta el ítéltetni.
Katalina62
@szaboria1: Damu Roland nem teljesen vétlen, abban ami történt, de szerintem igazad van!
Málna
@szaboria1: Ezt úgy állítod, mintha tudnád az igazságot. Pedig fogalmad sincs róla.
szaboria1
@Málna: Látom a privát üzenetre már nem válaszolsz. Én csak akkor írok ismert személyekről ha személyesen ismertem vagy jelenleg is ismerem. pl. Pécsi Ildikóékat személyesen ismertem. Mivel nem tudod milyen körökben mozogtam így nem ítélkezhetsz felettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.