Hátha pont kerül végre az ügy végére.

Laár András megunta a Karinthy-gyűrű körüli balhét, végső döntést hozott
Fotó: MTI/Cseke Csilla

"Nos, kedves Barátaim, ezennel elegem lett ebből a Karinthy Gyűrű-ügyből! Le szeretném zárni mihamarabb..." – írja Facebook-oldalán a humorista.

Laár András a következő döntést hozta meg:

Kijelentem, hogy – mivel a L'art pour l'art Társulat nem tart igényt az általam Nekik felajánlott Karinthy Gyűrűre – tiszta szívvel mihamarabb átadnám Galla Miklósnak tárolásra, használatra, feltéve, ha megtartja, és nem adja el, nem olvasztja be, és felém, mint a jogilag "tulajdonos" felé el tud számolni vele.... majd akkor, ha rajtam számon kérnék a Bárkik, de nem fogják számon kérni...

Laár arról is ír, hogy Gallával telefonon egyeztetett, majd arra jutottak, hogy december 24-én, a New York kávéházban adja át neki a Karinthy-gyűrűt, "és így remélhetőleg megnyugszik a lelke".

Az ezzel kapcsolatos diskurzust a magam részéről lezártnak tekintem."Bizonyos szint fölött, az ember nem megy bizonyos szint alá"(Esterházy)

- zárja Facebook-posztját Laár András.

Mint ismert, Galla enyerte az elismerést, azonban visszavonták tőle, miután egy fellépésén levetkőzött. Azóta továbbgyűrűzött az ügy, Galla visszakérte a gyűrűt Orbán Viktortól , de aztán több humorista is beszállt a nyilvános üzenegetésbe, köztük Laár András is.

Forrás: Facebook/Laár András

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.