A Magyarország nevű, háttérhatalmi diktatúra kormánya ELDÖNTÖTTE, hogy az 5-11 éves gyerekeket is “megmenti”. (Ha akarják a szülők, ha nem.) Az Operatív Törzs kapta a feladatot a menetrend kidolgozására. 10 nap múlva megérkezik a nekik szánt szer. (A “keresztény” kormány karácsonyi ajándéka a magyar gyerekeknek. Természetesen a szeretet jegyében.) Ne legyen kétséged, addigra a kormányrendelet is kész lesz, ami ezt kötelezővé teszi. Nem az a kérdés, hogy mennyire aljasok és ŐK mit akarnak. Az a kérdés, hogy ez után, ennek ismeretében TE MIT TESZEL!!! Hagyod, hogy egy ismeretlen tartalmú szert befecskendezzenek a gyerekedbe, aminek nem lehet tudni a hatását, következményeit, amiért se az oltó, se a szurit kötelezővé tevő kormány NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET. Vagy teljesíted szülői kötelességed és MEGVÉDED A GYEREKED!

Forrás: olkt.net
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
jobban járt vólna egy brutális robbantással, vagy egy elképesztővel.
nagyon durva, de legalább óriási.
lusta
Közben a nyugdíjas rendőr alezredes az unokájának megveszi a tescos virslit és nagyon örlü, amikor az jó étvággyal begyűri.
Nyírfa
A Geri Tibor? Anno a Nolblogon is megfordult, néha nem tudtam eldönteni, hogy egy szent őrült, egy zseniális gondolkodó vagy egy nyughatatlan, a spiritualitásba belegabalyodott ember.
Szóval, aktív most is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.