A Blikk cikke szerint apja talált rá Babicsek Bernátra, aki otthonában hunyt el január elsején Solymáron. A művész – aki zenészként a Paddy and The Rats zenekarban játszott, színészként pedig több produkcióban is fellépett – december 30-án még színpadra állt. 

Blikk: apja talált rá Babicsek Bernátra

Fotó: Facebook/Babicsek Bernát

Babicsek Bernát apja, idősebb Babicsek Bernát a Blikknek szűkszavúan nyilatkozott arról, mi is történt január elsején, amikor azért ment át a közelben lakó fiához, mert nem érték el őt.

Annyi történt, hogy egy tűzeset volt a konyhájában (...)  Az erkélyajtó mellett a földön fekve találtam meg. Nem tudtam bemenni hozzá, ezért kitörtem az ablakot, így jutottam be. Nagyon nehéz bármit is mondani... Reggel már voltunk a templomban, mondtak egy misét érte, Bernátot már befogadták a mennyben

A cikk szerint a halál okait még vizsgálják, ám úgy tűnik, hogy a színész-zenész füstmérgezés áldozata lett.

Babicsek Bernáttól több művésztársa is a Facebookon búcsúzott el. Pásztor Erzsi, aki a Fergetes látogatás című darabban játszott vele együtt, a következőket nyilatkozta a lapnak:

Nagyon szerettem őt, és bele sem merek gondolni, ha nekem ennyire fáj az ő elvesztése akkor mit érezhetnek szegény szülei? Nagyon közel álltak egymáshoz, rajongva szerették egymást, és mindig összetartottak. Szörnyű, ami történt. (...) Fantasztikus ember és színész volt. Olyan férfi bája volt, amilyet én még nem láttam, és hiába múlt el negyven, húszévesnek nézett ki a színpadon. Nagyon közel állt a szívemhez. Sosem felejtem el, ha vidékre mentünk játszani mindig ő vitt el, és legutóbb azt mondta, hogy örül, hogy mellettem lehet és tőlem tanulhat. Tragédia, hogy egy ilyen tehetséges, alázatos és népszerű embernek csak ennyi idő jutott...

Forrás: blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
@Pálinkás Pál: te vén páleszos kecske! Előző nap dolgozott a Babicsek Bernát, persze, hogy fáradt volt. És miért ne aludhatna valaki főzés közben? Hogy a rosseb egye meg azt a konfliktuskereső pofádat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: semmi...csak legyünk tárgyilagosak..vagy te is el szoktál aludni főzés közben?..
DR PRÉDlKÁTOR
@Pálinkás Pál: te vén páleszos kecske! Előző nap dolgozott a Babicsek Bernát, persze, hogy fáradt volt. És miért ne aludhatna valaki főzés közben? Hogy a rosseb egye meg azt a konfliktuskereső pofádat!
Pálinkás Pál
@Horizont: mert tárgyilagos ember utálja a demagógiát..pl a tapolcai vonatbaleset..működő fénysorompó..egy nyílt mező..buliból hazafelé neki a vonatnak...azt most nemzeti hőst csinálnak a hibásokból..nem hallottam hogy bárki aggódott volna a vétlen mozdonyvezető állapotáért..
Pálinkás Pál
@DR PRÉDlKÁTOR: mondtam már, pofa súlyba..
terlasz
"te is el szoktál aludni főzés közben?"
Én pl. aludtam már el főzés közben, ugyanis nem állunk egyfolytában a főlő étel felett. Szerencsére csak a lábast kellett kidobni.
ágimami
Azt hiszem, ez a cikk mindent elárul! Gondolom, a fáradtság játszhatott közre a tragédiához!!

www.life.hu/hirek/20220103-edesanyja-talalt-ra-babicsek-bernat-holttestere-eletem-vegeig-kiserteni-fog-a-pillanat.html

Az, hogy az egyik lapban azt írják hogy az édesanyja, a másikban pedig azt, hogy az édesapja talált rá, már teljesen mindegy sajnos!!! Egy nagyon tehetséges fiatal húnyt el (már tegnap is leírtam!)
A leg-borzasztóbb lehet egy szülőnek elveszítenie a gyermekét!! Én mélységesen sajnálom őket, őszinte részvétem!!!♥

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.