Varga Judit igazságügyi miniszter családi nyaralását még 2020-ban a szigetközi Ásványrárón egy öttagú szlovákiai banda zavarta meg.

Varga Juditot meglopták: most végre elítéltek a bűnbandát

Fotó: Facebook

Az elkövetők később tizenöt vádpontban 21 hasonló bűncselekménnyel kerültek bíróság elé, nemrégiben el is ítélték őket – írja a Telex.

A szigetközi határszélen nem ritka, hogy a gyors határátkelés miatt kerékpárok, csónakok vagy valamilyen értékek perceken belül egy másik országba kerülnek.

Varga Judit igazságügyi miniszter 2020 júliusában családjával táborozós kenutúrára indult a Szigetközben. Egy ásványrárói kempingben egy fa közelében verték fel a sátrukat, Varga Judit pedig közösségi oldalán posztolta is:

„Magyarország csodái: kenutúra a Szigetközben; kifogtuk a dunai aranyhalat, kívántunk hármat és visszadobtuk”.

Miközben a dunai ágrendszerben eveztek, a szabadság alatt jutott idő egy reggeli rádióinterjúra, és a helyi templomba is ellátogattak.

A túrázás közben azonban helyi forrásaink szerint kellemetlen incidens sértettjei lettek: egyik kempingbeli visszaérkezésükkor vették észre, hogy értékek tűntek el a sátrukból. A Szigetközben az eset után hetekig téma volt a miniszter meglopása, amiről 2020 októberében a Blikk is beszámolt – Varga Judit azonban nem nyilatkozott az esetről.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem, a bűnbanda még szabadlábon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Varga Juditot meglopták.

Akasztják a hóhért?!
namihami
Igaz, hogy néhány gyilkos, milliárdos adócsaló, közpénzzel manipuláló és hasonló kisstílű még ugyan vígan él/het/i világát, de a magyar kriminalisztika legnagyobb szabású bűnbandája már lakat alatt.
A Pintér megint kitett magáért...
Emmersson71
Mindig vizsgálni kell az önlopás esetét is ;)
Sámannus
Kivételesen a rablók i gazságtevők voltak, akárcsak a ténsasszony.
teuton
Nagy ertekek nem lehettek amit elvittek, de ha a teloja is benne lett volna, akkor mar reg lemondott volna. Biztosan vannak rajta "ertekes informaciok fenykepekkel, videoval".
evacica
Te már kifogtad az aranyhalat Orbán közbenjárásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.