Megjelent a vezető újévi beszéde. 

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője kiállt a Fidesz mellett, elárulta mi a 2022-es választás tétje

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pár nappal azután, hogy a Hit Gyülekezete fizetett hirdetésben hozta le Hszi Csin-ping kínai államfő újévi üzenetét, megjelentették a kormánnyal kifejezetten jó viszonyt ápoló „egyház” vezetőjének, Németh Sándornak az újévi beszédét is.

A kormány 2020-ban kötött megállapodást a Hit Gyülekezetével, melynek értelmében a Németh Sándor vezette gyülekezet állami és önkormányzati intézményekkel azonos támogatásra lett jogosult. Most pedig Németh elég egyértelműen kiállt a kormány mellett, hiszen beszédében a lap összefoglalója szerint arról beszélt, hogy

„a 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt”.

Vidám Vasárnap című műsor újévi kiadásában Németh arról beszélt, hogy

„a törvényalkotás eddig a természet és a tízparancsolat alapján történt. Nyilván nem volt ez tökéletes, de alapvetően figyelembe vették a természetet. Ma azt látjuk, hogy olyan törvénykezési folyamat indult el, főleg a nyugati világban, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a természetet, például a szexuális törvényt, a házasság törvényét, ezért ez fundamentális probléma az emberiség számára. Nem egy kis következmény, hanem egy alapprobléma.”

Németh kitért arra is, hogy súlyos probléma ugyan a korrupció vagy a gyűlölködés, de szerinte Jézus ezeket a törvénytelenség következményének nevezte, és mint mondta, ennél összehasonlíthatatlanul nagyobb probléma az, hogy

„elkezdődött egy természetellenes törvénykezés, és úgy tűnik, hogy nem áll le, és Magyarország is ennek a fenyegetettsége alatt áll. Ez a természetellenes törvénykezés összefüggésben van a globalizmus eszméjével, illetve mozgalmával”.

Forrás: 444.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ne zavarjon senkit, hogy az ATV a fidesz kirakat tévéje a világ felé, hogy sajtó és média szabadság, demokrácia van. A fidesz pénzeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ESCOBAR
@cirip: BOLLYWOOD fogja forgatni a valós történetet... 2035
cirip
@ESCOBAR: Lehet, hogy két malomban őrlünk, nem tudok valódi filmről, , -tényleg készül majd film?
evacica
Meg is látszik az ATV műsoraiban az Orbánhoz való dörgölődés! Az ATV egy kirakat tv amivel Orbán azt akarja bizonyítani, hogy van M.O. sajtó szabadság!Színház az egész!
teuton
Megy am ott is ezerrel a neohülyites! Bar akik a hitvanygyülinel vannak, amugyis agymosottak.
Rizikó
@teuton: Nem gyakran teszem, de nagyon egy a véleményünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.