Sokmilliárdos vagyont halmozott fel a lehető legnagyobb csendben az elmúlt években a fővárosi közműholding vezetője, a Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely által futtatott Mártha Imre - írja a Metropol. A lap hozzájutott az ezzel kapcsolatos dokumentumokhoz. Ezek alapján a megkérdezett szakértők 50-60 milliárdra becsülik a Gyurcsány-fióka titokban összeszedett vagyonát. A beosztottai által Gyurcsány-fiókának nevezett Mártha Imre titokban 30 drága ingatlant, luxushajót, sőt egy egész kikötőt is megvett.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Ebböl annyi igaz, hogy SEMMI!
- "Az elmult evekben" az valojaban több, mint 10 evvel ezelött volt. Ki volt akkor a minielnök?
- A Gyurcsany-fioka" a fidesz kormanyzata alatt került vezetö poziciokba. Tehat ORBAN-fioka!
- "Titokban összeszedett vagyn", ami annyira titkos, hogy barki hozzajuthat, mert nyilvanos.
- A vagyonat "a szakertök 50-60 milliardra becsülik"... Aha... tehat igy szokas hivatalos szamokat közölni, nevtelen "szakertök" BECSÜLNEK! A NER-lovagok vagyonat nem becsülik fel?
- Ha barmilyen büncselekmeny gyanuja felmerült, akkor miert nem tett valaki feljelentest, miert nem jar el az adohivatal, miert lejaratokampany folyik a közmediaban közpenzen? Ja, mert most Karacsony alkalmazottja, mar nem Orbane...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.