A leendő köztársasági elnök egyszer megjegyezte, már nagyon várja, hogy betegség után óvodába menjenek a gyerekei, mert kezdi unni a legózást és az Annapeti-mesélést.

Novák Katalin unni kezdte a legózást, az Annapeti-mesélést, a közös főzést, takarítást és hálás volt a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként él  "röhejes jövedelemből"

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

„Általánosságban tényleg könnyebb az élet Németországban. (...) Szerintem lehet nagyon boldog az ember Magyarországon, lehet kevésbé szigorú a piacgazdaságot, a demokráciát még csak két évtizede gyakorló emberekkel (egyben önmagával) szemben, élhet itt is őszinte és fontos értékek mentén. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”

Ezen sorokat 2010. október 25-én írta blogjában Novák Katalin, aki akkoriban költözött vissza Magyarországra, hogy a Külügyminisztériumban dolgozzon. Az azóta már törölt blogból a 444.hu szemlézett. A portál jellemzése szerint a blog.hu-n vezetett blogja klasszikus anyukablog volt, amiben általában az aktuális hóhelyzetet vagy az óvodai viszonyokat taglalta elképesztő szójátékkal a címében: S(ch) mi itten – merthogy Németországban Schmitten városában éltek, miután férje, Veres István a European Central Banknál dolgozott Frankfurtban.

Ekkortájt még nem sejtette, hogy milyen karriert fog befutni, ugyanis 2010 márciusában a következőket írta:

Nem vagyok – és várhatóan nem is leszek – olyan pozícióban, hogy botrányra éhes újságírók virtuális életem szennyesében kutatva rám vagy családomra nézve terhelő félmondatokat emeljenek ki a Schmitten-blogból...

Egyszer arról is elmélkedett, amikor már sokáig betegek a gyerekek, mennyire hiányzik neki az óvoda.

„Már számolom a perceket holnap reggelig, amikor végre néhány órára egyre redukálódik az itthon lévő gyerekek száma... kezdem unni a legózást, az Annapeti-mesélést, a közös főzést, takarítást, hólapátolást”.

Mint lapunk is beszámolt róla, a kormány családpolitikájának arcát jelöli köztársasági elnöknek Orbán Viktor.

Forrás: 444.hunepszava.hu

Címlapkép: Fotó: MTI/Vasvári Tamás

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
családpolitikáért felelős...
Okádék.
A fidesz igazi arca.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Na látod, megint felhúztad magad...:-)
Nessy
@Málna:Imádsz provokálni! Aztán mikor valaki kijön a sodrából vagy kicsúfolod, vagy sértegeted.
Málna
@Nessy: Na végre van egy jó meglátásod, Nessy.
Málna
@Horizont: Nem tudsz elengedni úgysem. De nem baj, mondom, inkább engem köpködjetek, annyival is kevesebb jut otthonra. Rólam meg lepereg. Sőt...:-)
Nessy
@Málna: És te erre a szerepedre büszke vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.