A leendő köztársasági elnök egyszer megjegyezte, már nagyon várja, hogy betegség után óvodába menjenek a gyerekei, mert kezdi unni a legózást és az Annapeti-mesélést.

Novák Katalin unni kezdte a legózást, az Annapeti-mesélést, a közös főzést, takarítást és hálás volt a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként él  "röhejes jövedelemből"

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

„Általánosságban tényleg könnyebb az élet Németországban. (...) Szerintem lehet nagyon boldog az ember Magyarországon, lehet kevésbé szigorú a piacgazdaságot, a demokráciát még csak két évtizede gyakorló emberekkel (egyben önmagával) szemben, élhet itt is őszinte és fontos értékek mentén. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”

Ezen sorokat 2010. október 25-én írta blogjában Novák Katalin, aki akkoriban költözött vissza Magyarországra, hogy a Külügyminisztériumban dolgozzon. Az azóta már törölt blogból a 444.hu szemlézett. A portál jellemzése szerint a blog.hu-n vezetett blogja klasszikus anyukablog volt, amiben általában az aktuális hóhelyzetet vagy az óvodai viszonyokat taglalta elképesztő szójátékkal a címében: S(ch) mi itten – merthogy Németországban Schmitten városában éltek, miután férje, Veres István a European Central Banknál dolgozott Frankfurtban.

Ekkortájt még nem sejtette, hogy milyen karriert fog befutni, ugyanis 2010 márciusában a következőket írta:

Nem vagyok – és várhatóan nem is leszek – olyan pozícióban, hogy botrányra éhes újságírók virtuális életem szennyesében kutatva rám vagy családomra nézve terhelő félmondatokat emeljenek ki a Schmitten-blogból...

Egyszer arról is elmélkedett, amikor már sokáig betegek a gyerekek, mennyire hiányzik neki az óvoda.

„Már számolom a perceket holnap reggelig, amikor végre néhány órára egyre redukálódik az itthon lévő gyerekek száma... kezdem unni a legózást, az Annapeti-mesélést, a közös főzést, takarítást, hólapátolást”.

Mint lapunk is beszámolt róla, a kormány családpolitikájának arcát jelöli köztársasági elnöknek Orbán Viktor.

Forrás: 444.hunepszava.hu

Címlapkép: Fotó: MTI/Vasvári Tamás

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
családpolitikáért felelős...
Okádék.
A fidesz igazi arca.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
családpolitikáért felelős...
Okádék.
A fidesz igazi arca.
kissé felnőttem
még akármi is lehet, de áder utód? ez érdekes lenne?
kissé felnőttem
mehet ablakot pucolni az tán nyugtatja is meg is tanulhatja
Németh István
@Aki Én: @Baker: ÉS ganajkáim! minő igaza volt! Amit a moslék gyurcsány-bajnai kormány művelt az egészségüggyel az maga a rémálom, pláne a bérek helyzete! NOS tetves moslékok egy a csődbe lökött ország sok tönkretett területének, ágazatának a helyretétele komoly munkát követel! Tönkretenni a moslék szarjaitoknak semmi pillanat műve volt! Az országot az ellehetetlenülés fenyegette!
Különben a Novák Katalin 6-7 éves korában nem ette meg a tökfőzeléket, és a kelkáposzta főzeléket sem ezért sokszor nem kapott fagylaltot - bizony! Baromkák!
Málna
Kevés dolog fáraszt jobban, mint órákon, napokon keresztül lekötni a gyerek figyelmét. Nekem sokszor kínszenvedés volt, így megértem Novákot.
Málna
@Horizont: Hát mindjárt felkötöm magam...:-)
Sámannus
Lehet hogy a hátra hagyott vizeletmintáival többre vitte?
kulabombaafityiszre
Ő is egy igazi ner ribanc az elnyűtt feleségek között.
Baker
@Málna: Na, beszéltél Kövér elvtársaddal?
Aki Én
@Málna: Kínszenvedés, mert hülye vagy hozzá.
Málna
@Horizont: Ennek semmi köze Novákhoz. A lányom tisztában van ezzel. És nincs mit szégyellnem, jó anya vagyok. Feleslegesen húzod fel magad.
Málna
@Aki Én: Ne beszélj butaságot, ehhez nem lehet hülyének lenni. Csak van, aki élvezi és van, aki nem.
Nessy
Ez szöveg a "röhejes bérért dolgozókról" Novák Katalint minősíti! Ennyi!
Baker
@Málna: Gondolom, azért indulsz a pincébe kalapáccsal, szöggel és kötéllel.
Németh István
@Nessy: @Horizont: @Baker: @Aki Én: @Málna: Nos hülye-gyerekek aztán arra nem is gondoltok kik, kik tették tönkre az országot, ezen közben az egészségügyet 2010-ig!? Olyanok vagytok minta szarba lógó lófütyi! Undorítóak! 2010 után a mai napig mennyi minden váltózott, mennyi pozitívum érte a magyar polgárokat, a nemzetet!
Tudjátok ha értelem valamiféle szikráját látnám, észlelném az agyatokban akkor még fejlődő képesnek vélnélek benneteket, de a megnyilvánulási tartalmatok, mi több formája szerint ti a trágyalé aljadékai vagytok!
bence
Hálásak vagyunk a sorsnak , hogy nem lettél ápolónő , mert akkor nem közel negyvenezren , hanem sokkal több lenne a halottak száma ! Isten irgalmazzon mindenkit tőled !
Bözsi
Gondolom kata, ha ezt a nagy gyerekeid olvassák, biztosan nem büszkék az anyjukra.Tiszta szégyen miféle ember az ilyen. Maradhattál volna a németeknél.!
Nessy
@Németh István: keresse fel háziorvosát, pszichiáterét, hát ha tudnak segíteni jelen állapotán! Vagy ezt a "jó modort" tanulta otthon gyerekkorában? ? Tényleg, tanult valaha verseket, olvasott irodalmat, járt színházba? Mert akkor azért némi kultúra ragadhatott volna önre! Jó, ilyen alpári modortalan fickónak lenni?
Málna
@Horizont: Kínszenvedés a gyerekemmel lenni? Ezt mondtam? Te tényleg ennyire hülye vagy? És szavazati jogotok van, basszus, úgy, hogy egy egyszerű mondatot sem tudtok értelmezni.
Málna
@Baker: Nem indulok a pincébe kalapáccsal, szöggel és kötéllel. Honnan vetted ezt a hülyeséget?
Málna
@Horizont: "Kevés dolog fáraszt jobban, mint órákon, napokon keresztül lekötni a gyerek figyelmét. Nekem sokszor kínszenvedés volt, így megértem Novákot."
Ez azt jelenti, hogy kínszenvedés vele lenni? Te tényleg hülye vagy...
Baker
@Málna: Fel akarod akasztani magad. Te írtad! (15:14)
namihami
""Édes""anya és gyermekei.
A ""fideszcsalád"" harmóniája.
Málna
@Baker: Utána volt egy mosolygós jel. Tehát nyilván nem akarom felakasztani magam.
csak úgy....
@Málna: pedíg tudok olcsón kötelet..,de nem szeretném ha a lekötelezettem lennél..
Clavigo
@Horizont: Sajnos,, @Málna:
szegény,,,,halmozottan hülye ..
Aki Én
@Németh István: Te láttál itt bárkit, aki kíváncsi a butaságaidra? Egyértelműen elmebeteg vagy, elég volt látni a tekintetedet, te félkegyelmű csicska.
Na, de amiket leírsz...
Németh István
@Aki Én: @Clavigo: @Horizont: @csak úgy...: Nyugodtan elmondhatjátok magatokról, hogy gondolkozni képtelen hibás egyedek vagytok! Elsődlegesen az irigység lepi el az agyatokat ez nagyon rossz tanácsadó ebből származnak a bűntények alapvetően! Na most, ha ez igaz - mert igaz - benneteket ártalmatlanítani kell a nagy számok törvénye alapján! Aztán @Aki Én: láthatod a tekintetemet amikor akarod az összes alsó lukamon keresztül - látod milyen "inteligence service" módon fogalmaztam meg neked, hogy miket nézegess, persze különböző időszakokban!!!
Aki Én
@Németh István: ...mondom, elmebeteg vagy. Igazából egy suttyó elmebeteg.
Összes alsó luk???
Te valami átműtött degenerált korcs is vagy? Beszarás...
Mondom, totális a személyiségzavar kormoskám.
Málna
@Horizont: De nem vagyok. Ahogy irigy, rosszindulatú és alpári sem.
ómió
Az efftársak, bezzeg, a népzsebit soha nem únják!
Málna
@Horizont: Jajj, Horizont...Ha tudnád, hogy én milyen jól szórakozom a találgatásaitokon,ahogy felhúzzátok magatokat...Imádom!:-) Jobb, mint a Mónika-show.
Németh István
Akinek nem inge gatyája - ne vegye magára! Tartja a mondás! És mily igaz! A rosszmájú irigységnek határa nincs! Következik ebből az aljasságnak sincs! Azt a személyt előre alázni mint ezt néhányan teszitek, akkor amikor sok éven keresztül bizonyította rátermettségét a felelős feladatai ellátásában - kifejezetten megdöbbentő! A végzettségeit, nyelvtudását és emberi hitvallását kétségbe vonnia senkinek joga nincs! A politikai szemléletekből fakadó aljas hatalmi harc jellemzi néhányatok megnyilvánulását - degradálva a nemzet polgárainak érdekeit, ez igazából nagyon megdöbbentő!
Málna
@Horizont: Szinte mindig felhúzod magad, most direkt moderálod magad, hogy ne látszódjon. Azt hiszed, nem tudom?:-) És hogyne hatnék már rátok, te például engem gyűlölsz a legjobban, ezt mondtad. Meg amúgy is állandóan velem foglalkoztok.:-) De legalább addig sem a családodat köpködöd.
Málna
@Horizont: Na látod, megint felhúztad magad...:-)
Nessy
@Málna:Imádsz provokálni! Aztán mikor valaki kijön a sodrából vagy kicsúfolod, vagy sértegeted.
Málna
@Nessy: Na végre van egy jó meglátásod, Nessy.
Málna
@Horizont: Nem tudsz elengedni úgysem. De nem baj, mondom, inkább engem köpködjetek, annyival is kevesebb jut otthonra. Rólam meg lepereg. Sőt...:-)
Nessy
@Málna: És te erre a szerepedre büszke vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.