„Az Orbán Viktor egészségügyi állapotára és orvosi kezeléseire vonatkozó információk a törvény által védett személyes adatok. Ebben a tekintetben őt azonos jogok illetik meg minden magyar állampolgárral.” - magyarázkodott vasárnapi Facebook-posztjában Márki-Zay Péter, miután előző nap egy videójában Orbán „grazi magánklinikás útjait” emlegette. Szerinte ezzel arra utalt, hogy a miniszterelnök "a fideszes kiváltságosok vezetőjeként megengedheti magának, hogy a világ bármelyik magánklinikáján kezeltesse magát Graztól Marbelláig, ahogy azt is, hogy magánrepülővel focimeccsekre járjon. "Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint szombati kijelentése,"az Egységben Magyarországért azon vállalását tükrözi, hogy kormányváltás után mindenki számára ingyenesen kell biztosítani a hozzáférést a színvonalas egészségügyhöz. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
Ez az idióta állandóan magyarázkodik!
Béla333
Felesleges is lenne magyarázkodnia Márki-Zay-nak, hiszen köztudomású, hogy Orbán időről-időre rendszeresen megfordul a Grazi pszichológián, hogy a lemerült akkuját feltöltse:

" „Mostanra az akkumulátoraim lemerültek”, fogalmazott. Hozzátette: nem arról van szó, hogy pihenni szeretne, hanem, hogy muszáj újratöltenie az akkumulátorait."
index.hu/belfold/2012/07/12/nem_mondjak_meg_orban_hol_tolti_fel_az_akkumulatorait/
csak úgy....
igaza van mzp.-nek ! magyarországon,orbánon kívül még nagyon sokan kezelésre szorulnak! :) remélem,hogy a bocik kapnak majd beutalót kisvárdára a lówellnessbe, utókezelésre..
Béla333
Így is van, Márki-Zay ezt mondta:

"Az ügy előzménye, hogy Márki-Zay Péter az ATV Híradójában arról beszélt: nagyon szomorú, amiért Karácsony korábbi támogatói nyíltan Dobrev mögé álltak be, mert ezzel Orbán hatalomban maradását szolgálják. Ezután mondta azt, amiért közleményre ragadtatta magát Dobrev:
„Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat. És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban.”"
telex.hu/belfold/2021/10/11/dobrev-klara-marki-zay-peter-ellenzeki-elovalasztas-dk-hazaarulozas

Egyébként meg abban igaza van, hogy aki Orbánt hatalomban tartja, az ország érdekei elé helyezi az orosz/kinai érdekeket az a hazája ellensége, de mondhatjuk úgy is, hogy hazaáruló!
Béla333
"A fideszesek negyede elhiszi, hogy Orbánt egy grazi pszichiátrián kezelik"
index.hu/belfold/2018/11/07/meg_a_fideszesek_negyede_is_elhiszi_hogy_orbant_egy_grazi_pszichiatrian_kezelik/

A nem maffiahívők meg mind elhiszik, hogy Orbán elmebeteg!
csak úgy....
@KisTehen: bezzeg rádférne,csak úgy (ingyen).. :)
50-es évek: veszi a lapot ha veszi a lapot..
2020- orbanisztán: már alig veszik a lapot..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.