Von haus aus azaz otthonról, ezzel a felütéssel kezdi véleményét Bayer Zsolt amelyet Fekte-Győr Andrásnak címzett. 

"Te sz@r bunkó, olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád" – ez Bayer véleménye Fekete-Győr Andrásról
Kép: Facebook/Fekete-Győr

Ahogy arról mi is beszámoltunk, jogerős ítéletet hozott a bíróság azzal kapcsolatban, hogy Fekete-Győr András bűnözőnek nevezte Mészáros Lőrincet.

A bíróság harmadszorra is nekem adott igazat: nyugodtan hívhatjuk nevén, vagyis bűnözőnek az Orbán-strómant, bocsánatot pedig nem én, hanem Mészáros fog kérni a magyaroktól, amiért közönséges közpénztolvajként egy teljes nemzetet tett szegényebbé. A perköltséget sem én, hanem a pervesztes Mészáros fogja megfizetni

- sorolta Fekete-Győr. 

Mészárosnak 240 ezer forintnyi perköltséget kellett kifizetnie, miután megérkezett a pénz Fekete-Győr azt az Iványi Gábor által alapított, hajléktalan gyerekeknek fenntartott Wesley János Óvodának ajánlotta fel.

Fekete-Győr, te képességtelen, szar bunkó. Pont olyan vagy, mint a bűnöző, szemét nagyapád. A vér nem válik vízzé. Az egészet költsd patikára.

- kommentálta Facebook oldalán Bayer Zsolt az esetet. 

Fekete-Győr Endre agrármérnök volt és Heves megye tanácselnöke.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény magyar kormányoldal intelligencia szintje. Ehhez valóban nem kell 8 osztály, elég négyszer az első és négyszer a második.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@verőce21: 21:13

Teljesen bediliztél, mióta ragaszkodsz annyira a zsidókhoz? Már egy írásból sem akarod kihagyni, hogy még rá is kérdezel a zsidó szálra, csak mert nem láttad a zsidó szót?
Gyurka80
@Aki Én: Nem tudod felfogni egy alapszervezeti és egy megyei kisz-titkár, és egy megyei netán országos pártvezető között, hogy az igazi működtetőket d-209 pufajkás és kádár sleppjét ne is említsem.
Istenakinincsen
@Gyurka80: "d-209 pufajkás és kádár sleppjét megemlithetem?Orbán Viktor?honnan nőtt ki ?Ő nem az öreg fa fiatal ága te seggfej?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Te sem tudsz különbséget tenni, 800ezer párttag volt az országban, akkor mind bűnös. Nagy hülye vagy!
Istenakinincsen
@Gyurka80: az a nyolcszázezer párttag szétszéledt?Vagy még ők alkotják a "kemény"magot?
Mind bűnös.A maradék is bűnös.Okos vagy...csak nem látsz a szemedtől.Böszmeferi lövette ki vagy Viktor király lopta ki a a szép szemeidet?
Yoda69
Mar megint kiment a biztositek a verkomcsi bayer agyaban.
Valaki mondja mar meg ennek a szerencsetlen agyhalottnak, hogy a befolyt penzt egy ovodanak ajanlotta fel Fekete, igy nem tudja gyogyszerre kolteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.