A Telenor a „szolgáltatási díjak értékarányos megőrzése érdekében” február második felétől fenntartja magának a jogot, hogy lényegében bármely ügyfelének díjait inflációarányosan „korrigálja” – írta meg a HWSW-re hivatkozva a hvg.hu.

Bejelentést tett a mobilszolgáltató: milliókat érinthet hazánkban

Fotó: telenor.hu

A szolgáltató szerint az ügyfelek nem élhetnek majd jogkövetkezmény nélküli felmondással.

Fenntartja magának a jogot a Telenor Magyarország, hogy a jövőben minden ügyfelére vonatkozóan, egyszeri éves díjkorrekció formájában érvényesíthesse a fogyasztói árindex aktuális változásait, méghozzá úgy, hogy az a cég szerint nem számítana az előfizetői szerződés egyoldalú módosításának- derül ki a társaság nemrég közzétett, február 21-től érvényes általános szerződési feltételeiből.

Bár a fogyasztói árindex negatív változásával mindez akár díjcsökkenésben is megtestesülhet, arra a hírt elsőként közlő HWSW is rámutat, hogy a vállalat nyilvánvalóan az idén minden pénzügyi prognózis szerint elszabaduló infláció számára kedvezőtlen hatásait akarja kivédeni. Tehát az az életszerű, hogy nem csökkenteni, hanem növelni fogja árait.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: telenor.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez csak humbug. Azt hogy mit akar az egyik még nem zárja ki hogy az nem törvényellenes.
Logogrif
Ha ezt megteszik, azaz egyoldalúan növelik a tarifát : akkor fel kell mondani a szertóződést és irány egy másik szolgáltató !
Nyírfa
@Nyírfa: A tegnapi beírásom kiigazítása: " kiadhatja bárki a szolgáltató szűrét" helyett - kiadhatja bárki a szolgáltató útját, illetve kiteheti a szűrét.
KisTehen
na, most is lesz feltartott telefonos tüntetés, mint az internetadó ellen? :)
KisTehen
tudjátok ... ha csendben maradtok, akkor mindegyik szolgáltató meglépi egyesével ... és kész

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.