A volt miniszterelnök nosztalgiázott egy kicsit. 

Gyurcsány Ferenc: "Beköltöztünk az avasi lakótelepre" – fotó

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

„Van, akinek Avas egy dombot, egy városrészt jelent Miskolcon, esetleg a kilátót. Nekünk tíz éve a lakótelepet jelentette. Az ország egyik legnagyobb lakótelepét, több mint tízezer lakással” – írta a DK elnöke a Facebook-oldalán.

"Nem csak gesztus volt ez a nehezebb körülmények között élők felé, be is költöztek pár napig a lakótelepre, mivel tényleg érdekli a politikust az avasi lakótelepen élő emberek világa, habár a politika nem figyel rájuk"

– árulta el a volt miniszterelnök. 

„Mi nem ilyen országot akarunk. A DK nem ilyen kormányt akar. Azt szeretnénk, hogy az ő fájdalmuk a mi fájdalmunk is legyen, az ő reményeikben mi is osztozzunk. Dolgunk van Avas világával, a lakótelepek világával is. Tudjuk. És tenni fogjuk”

– tette hozzá Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
aszongya érdekli, hogy élnek az emberek...érdekli a lófaszt...akkor ott maradna.
rokker33
@durbincs: mind a kettőt elitta már ez az ostoba a klára meg naponta veszi neki a 2 literes cimborát meg a jóbarátot, mert igazi barátai nincsenek! @jesz: Gyurcsány tette tönkre az avasi kilátó egyik gyönyörü haztömbjét a fészekrakó programmal ,amit csak és kizárólag cigányoknak adtak és ők költöztek be a tisztességes magyar emberekhez,majd mindent elpusztítottak rövid idő alatt!!!
Rizikó
Aki fékezhetetlen cigány csürhét akar a környezetébe, az szavazzon Gyurcsányra!
Nessy
@rokker33: Nem akarlak elkeseríteni, de amikor a hatvanas, hetvenes években megépültek Óbudán, Békásmegyeren a lakótelepek. ott is sok roma kapott lakást! Majd jött a három gyerekért lakáskiutalás, akkor délutánonként tele voltak a házak közti területek "kulcsos gyerekekkel"! Akik ott randalíroztak, míg az ősök haza nem jöttek a munkából.Bár nem ott laktam, de nem messze a lakóteleptől, megtanultunk egymás mellett élni. Nem volt mindig leányálom, de mára már lecserélődtek a renitensek, és béke van. Hidd el, a ma épülő társasházak "úri lakói" sem éppen angyalok! Van belőlük nem is kevés a közelünkben.
kereső
@Nessy: Olyan, mint a "stop" táblájuk. Ez a szint a fideSS-ben. Ez a németh sziszi, snitt pál szint.És , mert ez a kerál akarattya, aki boldogulni akar, erre a szintre kell, hogy leszálljon. Az oktatás szinvonala már közeliti.
rokker33
@Nessy: Hát azért inkább lakok egy problémás magyar ember / család/ mellett, mint egy problémamentes cigány családdal! Azok előbb vagy utóbb problémával fognak járni és a cigánnyal nem lehet megegyezni! Az avasi körülményeket Te nem láttad élőbem én igen és borzasztó amit a cigányok ott műveltek!!!El sem tudjuk képzelni, hogy mit éltek át az ott lakók és ezért egyedül Gyurcsány Ferencet lehet okolni!Erre nincs semmilyen mentség!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.