A kutatók szerint rosszul tudtuk eddig, mennyi a lappangási idő, illetve azt is, hol jelentkezik elsőként a betegség. Korábban a kutatók úgy vélték, a vírus öt-hat napig lappang a szervezetben, mielőtt kialakul a betegség, de kiderült, ez nem így van: már a szándékos fertőzést követő második napon megjelentek az első tünetek. A második fontos megállapítás az volt, a megfertőzöttek mindössze 53 százalékában alakult ki a covid-19 betegség:Harmadszora azt a megállapítást tették – és ez a későbbi tesztelésnél jöhet jól –, hogy a vírus első körben a torokban szaporodik fel, majd csak később az orrnyálkahártyán: ez pedig nem kifejezetten jó hír, elég, ha csak azokra a honfitársainkra gondolunk, akiknek rendszeresen kilóg az orruk a maszk alól.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Logikusan végiggondolva, egy fiatalnál a fele kapja el, az immunrendszer be se engedi, és nyilván akinek mégis beengedi az már másnap kell hogy reagáljon rá, vagyis termeljen antitestet.
harmadszorra minden egyéb általában a torokban kezdődik még a bakteriális is, ezért kell a szopogató tabletta elsőként, én már 30 éve így csinálom.
magyar1
24.hu/kulfold/2022/02/03/orrmaszk-maszk-szajat-nem-takarja-del-korea/
Na ez a hülyeség netovábbja, levegőt nem kap de beszél és terjeszti a vírusokat,baktériumokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.