Szakaszhatárhoz értünk, az elmúlt hónapok után most először érzem azt, hogy mindenkiben tudatosult, a Fidesz lesz a legfontosabb ellenfele – nyilatkozza a Jelennek Márki-Zay Péter, az együttműködő ellenzéki pártok kormányfőjelöltje, akivel az interjú során beszéltünk belső ellentétekről és ellentmondásos nyilatkozatokról is...

Forrás: jelen.media
Feltöltő: ESCOBAR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Maki-jajj egyéniben sehonnan nem jutna be, pártja meg nincs. Úgy akar miniszterelnök lenni, hogy nem lesz parlamenti mandátuma?
És ezt el is hiszi...? :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Valami frissebb nincs? Ez vagy egy hónapos cikk!
ESCOBAR
@Béla333: Nincs! Ezzel kell beérni! Sajnos 1 hónap alatt semmi sem változott!
Rizikó
Igen Maki, győzni fogunk és téged elzavarunk, mint hazaárulót! Mocskos egy beteg, hazudozó állat vagy tetű!
verőce21
Az ellenzék vesztésre játszik. Csak további kényelmes életet szeretnének még négy évre!
Németh István
@Horizont: @verőce21: Bizony minő igazatok van! Az ország népének érdeke ellen dumálni, lázítani, az eu-ban hazaárulóként megnyilvánulni, a gazdaság gyarapodását, erősödését aljas eszközökkel gátolni, akadályozni > valójában csak és kizárólag Magyarországon lehet büntetlenül! DE Magyarországon lehet a nép hatalmas többségével megválasztott képviselőit, vezetőit alázni, sértegetni és mindezt valójában büntetlenül! Csakhogy egy bökkenő mégis van! Eza gyakorlatilag bűncselekmény sorozat az illetmények az ellenpropaganda alkalmazásától kezdve a kormány eredményes munkájának gátlásán át a nemzet polgárainak hangulatát károsan befolyásol pszichés megdolgozásáig MINDEN pénzbe kerül! Na ezt kell megvonni illetve megfizettetni a moslékokkal! Csak ezt felejtettétek el >>@Horizont: @verőce21: honfitársak!
Németh István
A zay nevezetű szari-geri-geci-faszi, dobrevicse-fletó-jaksi vonal mint nemzeti károkat okozó maffia a bige-soros-gattyán, meg persze Eu. pénzeken élősködő maffia huszárok léte megkérdőjelezendő!
Ennek okán a meglévő törvényeket alkotmányos szinten szigorítani kell! Persze lehet demokratikusabban mondani > "korrekt nemzetérdekű módon szabályozni, pontosítani!" Hogyan is? Hát kérem > ha tetszik az eu-nak, ha nem a Magyar nemzet független és szuverén ÁLLAM adottságának megfelelően - MERT UGYE NEM MEGSZÁLLT, KATONAI ÖVEZETBEN LÉVŐ TERÜLETRŐL? FELÜGYELET ALÁ RENDELT NEMZETRŐL VAN SZÓ???!!! - 1/ az államelnök felügyeleti jogkörébe kell helyezni az Eu. -ba kiküldött képviselőket (beszámoltatás, elszámol-tatás,fegyelmi felelősség,stb.) 2/ a parlamenti többséget (tehát 50+1%-ot) meghaladó szavazat esetén az obszcén, sértő, alázó, stb megnyilvánulásokat akár azonnali szavazással,a parlamentből való kizárással kell büntetni! A kizártak helyére senki nem kooptálható! 3/ az önkormányzatok választott vezetői> a helyi választó polgárok többségi szavazattal, de akár a parlamenti képviselők többségi szavazatával azonnali hatállyal eltávolíthatóak!
Ezek kifejezetten DEMOKRATIKUS ESZKÖZÖK! Azonban EZEK MINIMUM a tisztességes és az elvárt minőségi tevékenység, megnyilvánulások alaptézisei! Remélem a kormányék veszik az adást! > a választások után érvényesítenek némi a nemzet érdekét szolgáló, az országos vezetői szintnek megfelelő elvárás "csokrot" akár ÖNMAGUK ÉRDEKÉBEN IS! >>> Mert hajrá MAGYAROK!!! > végtére is "előre megyünk, nem hátra!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok