Jakab Péter közösségi oldalán hívta fel arra a figyelmet arra, hogy a "nagy – választás előtti – osztogatás közepette" tovább gyengült a forint.

Jakab Péter "élősködő, telhetetlen bandának" nevezte Orbánékat
Fotó: MTI/Kovács Attila

Bejegyzésében kiemelte:

Az árak elszabadultak az inflációval együtt. Januárban is. És az elemzők szerint nem lesz jobb a helyzet februárban sem. A hatósági ár ennyit ért.

Hozzátette:

Persze tudjuk a megoldást. A Fidesz is tudja, legalábbis ellenzékben még tudta. Akkor Varga Mihály elmondta, csökkenteni kell az áfát, hogy mérsékeljük az inflációt. A lengyel kormány meg is tette. Ott az alapvető élelmiszer áfáját elengedték, a benzinét meg drasztikusan csökkentették. Az Orbán-kormány erről hallani sem akar. Ők továbbra is beszedik a 27 százalékos áfát. Kell a pénz, hisz Mészáros épp most épít stadiont 22 milliárdért. Hogy közben a melósok meg a nyugdíjasok pénze hónapról hónapra kevesebbet ér? Ők elégedjenek meg a hatósági áras benzinnel meg a csirke far-háttal.

Úgy gondolja, amíg a lengyel kormány maga harcol a drágulás ellen, addig a magyar kormány "a boltosokat meg a benzinkutasokat küldi harcba". 

A januári adatok alapján hiába. Vannak harcok, amiket a kormánynak kellene megvívnia. Persze ahhoz kellene kormány is. Nálunk olyan nincs. Van helyette egy élősködő, telhetetlen banda, amelyik kormánynak nevezi magát.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Jakab Péternél a pont!!!
.
---- Pont, pont, vesszőcske (Gyerekdalok és mondókák, rajzfilm gyerekeknek)
www.youtube.com/watch?v=Gjy_AZCNmXo
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@Toller Béla: markhulye alapból unszimpatikus féregként rengeteg szavazót veszìtett...
dr. prédikátor
ÖSZT MÉÉÉÉÉ???,TALÁN NINCS IGAZA,??? TELHETETLEN MOCSKOS TOLVAJ NÉPNYÚZÓ CSÜRHE!!!
ómió
Mindig másra hazudja ez a bolsevista-nyilas, ha önmagukra gondol?
Giovanni Alba
@Gazella: ma, 09:49
Általában egyetértünk, ezért azt mondom, ne hagyd, hogy az érzelmeid elragadjanak. Nehéz, de törekedni kell az objektivitásra. Felróják neki, hogy ellenzi az úgynevezett "rezsicsökkentést", én is ellenzem, mert ez így, ebben a formában egyszerű parasztvakítás. A háztartások kiadásait úgy lehet csökkenteni, ha gátat vetünk a pazarlásnak az energiafelhasználás terén, és a vízfogyasztásban is. Ezt könnyedén ki lehet forgatni, de nem azt mondom, hogy ne fürödjenek az emberek, hanem azt, hogy ne folyassák a vizet feleslegesen. Az nem megoldás, hogy a szolgáltató nyomott áron adja a vizet és a gázt a lakosságnak, a veszteségét meg a közösből kompenzálják.
Pági
@Rakoncátlan: igen. MZP elég gyorsan és tagolatlanul beszél. Néha nehéz követni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.