Belgiumból érkező kokaincsempészt kaptak el a rendőrök hétfőn Budapesten.

Kokaincsempészt fogtak el a rendőrök hétfőn Budapesten – írta a Police.hu szerda reggel. (Egészen pontosan a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságával közösen hajtotta végre az elfogást.)

A rendőrök egy Belgiumból busszal érkező nigériai férfit vontak intézkedés alá, miután "nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében" információt kaptak.

Kokaincsempészt fogtak el a rendőrök Budapesten – harminc kapszulában 8 milliót érő kábszer volt a gyomrában

Fotó: police.hu/KR NNI

Meghallgatása során a férfi zavaros, kitérő, ellentmondó válaszokat adott a kérdésekre, a felajánlott üdítőből nem kért, ami erősítette azt a gyanút, hogy a testében kábítószert csempészhetett Magyarországra – írták.

A férfit előállították, majd a Semmelweis Egyetem CT Diagnosztikai Részlegébe szállították. A CT-vizsgálat során megállapították, hogy hasüregében harminc kapszula formájú idegen test található – áll a közleményben.

Kokaincsempészt fogtak el a rendőrök Budapesten – harminc kapszulában 8 milliót érő kábszer volt a gyomrában

Fotó: police.hu/KR NNI

A Péterfy Kórház Klinikai Toxikológiáján a testéből kiszedték a kapszulákat, amelyekben összesen 330 gramm fehér színű anyagot, az elsődleges szakértői vélemény szerint kokaint foglaltak le. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több mint 8 millió forint – írták.

Forrás: mti.hu, police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem erőszakkal is meg kellett volna itatni vele a hüsítőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.