Debrecent is útba ejtette pénteken Márki-Zay Péter, aki a Fidesz fellegvárában sem finomkodott a jelzőkkel.

"Orbánt már saját hívei is szégyellik" – gyávának nevezte riválisa a miniszterelnököt

Az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje többek között arról beszélt, hogy Orbán Viktor azért nem mer vele vitázni, mert egyből kiderülnének a hazugságai. Márki-Zay szerint Orbán ezzel megalázza az ellenzéki honfitársait, és azokat is, akik még őt támogatják. Hovatovább,

Orbánt már a saját hívei is szégyellik

- hangzott el Márki-Zay szájából.

Az ellenzéki miniszterelnök arról is beszélt, hogy a masszívan fideszes Debrecenben sem lehetetlen a váltás, hiszen Kósa Lajosnak például 50 százalék alatti szavazat jött össze 2018-ban, ami kevesebb, mint amennyi a Márki-Zay által legyőzött Lázár János támogatottsága volt.

A teljes adás itt nézhető meg:

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ez a fogyatékos porszívó ügynök folyamatosan hazudozik. Na már nem sokáig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rakoncátlan
@magyar1: Tévedés, Orbán papírból olvas föl mindent, semmit nem tud improvizálni.Orbánt már csak azért is két vállra fektetné MZP, mert semmire sem tudna értelmeset válaszolni. Szégyelld magad, hogy ezt az hazaáruló, tolvaj Orbán bandát támogatod. Biztosan jól fizetnek, de azért minden reggel köpd magad szembe.
vacsi
@sgl: Érdekes: én ott, ahol élek (egy vidéki városban), az utolsó 10 évben csak a fejlődést látom és az elégedett embereket.
vacsi
@Rakoncátlan: Na, ez a hazugság (és nem tévedés!)! Orbán a beszédeit - a feltett kérdésekre a válaszait - maga mondja, érthetően, kultúráltan. Márki zajjal egy napon sem lehet említeni - de a többivel sem!
magyar1
@Rakoncátlan: Köpd magad te szembe, hogy a hazaáruló uniós vezetőket sorossal az élen támogatod.
Az a hazaáruló aki beengedi a hordákat az országba és Európa területére, eladja a saját népét.
Egyébként sokat papírból olvas, hiszen egy ember nem computer mindent ő sem tudhat ezért vannak a szakemberek körülötte. Mzp meg hazudik, hülyeségeket beszél szegény azt sem tudja melyik rendezvényen van.
Rakoncátlan
@magyar1: Egyszerű a képlet, ha Orbán nyer nem lesz pénz, ha MZP nyer lesz pénz. Így neked is jobb lenne MZP-re szavazni, csak szólók, hogy ideje korán tudj lépni. Az összes baromságra is válaszolnék amit írtál, de hagylak inkább gondolkodni. Szívesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.