Forintra pontosan adják meg legújabb fotóikon, hogy mennyi pénzt térítettek meg a helyieknek.Helyi szja-visszatérítési adatokkal kampányolnak a fideszes jelöltek – De rejtély, hogyan jutottak hozzá az információhozFotó: Facebook

Egyre több fideszes jelölt kampányol azzal a közösségi oldalán, hogy forintra pontosan megadja, választókerületében összesen hány fő összesen hány forint családi szja-visszatérítést kap – vette észre a telex.hu

Köztük van például Font Sándor (Bács-Kiskun megyei 3. sz. választókerület), aki megadta, hogy a körzetébe tartozó 29 település 66063 szavazójából 9979 fő összesen 3 974 017 736 forinttal lesz gazdagabb a kormányintézkedés hatására. A Hargitai János (Baranya megye, 3. sz. választókerület) körzetébe tartozó 104 település 71985 szavazójából 10973 gyerekes szülő részesül 4 418 019 068 forintnyi visszatérítésben. Pajtók Gábor (Heves megye, 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület) a hozzá tartozó 27 település 81498 szavazójáról derítette ki, hogy közülük 13984 családapa és családanya kap 6 143 297 867 forintot. Riz Gábor (B.-A.-Z. megye 3. sz. választókerület) azt szerepeltette kampányhirdetésében, hogy Ózdon 3333 fő részesült a családi adóvisszatérítésből 1 238 993 066 forint értékben.

Azt azonban a lap kérdésére egyiken sem árulták el, hogy honnan jutottak az adatok birtokába. Ezért megkeresték a NAV-ot, ahol annyit válaszoltak: „ezek az adatok közérdekűek”. 

Forrás: telex.hu
Fotó: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: ...szóval, mi a helyzet, amit senki nem ért rajtad kívül? Gondoltam tudod miről beszélsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Te értetted, hogy min háborognak itt a többiek? Ugye milyen vicces? Szegények, vajon felfogták már azóta, hogy mi a helyzet?
Málna
@Aki Én: Ja, hogy te sem érted? Az más.:-)
Aki Én
@Málna: ...szóval, mi a helyzet, amit senki nem ért rajtad kívül? Gondoltam tudod miről beszélsz.
Málna
@Aki Én: Én nem mondtam, hogy senki nem érti rajtam kívül. Ómió is érti. Így sem tudod összerakni?
Aki Én
@Málna: ...szóval a kérdést sem érted.
Azt hittem érted.
Amikor valaki ómióra hivatkozik, az meg már a vég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.