Gyurcsány Ferenc járja az országot, magyarázkodik, vádol és megpróbálja másra áttolni a felelősséget, miközben a magáét tagadja. Tényleg olyan, mintha ez csak egy alteregó lenne, ahogy Kövér László megfogalmazta. Mert még ő sem hiszi el, hogy az igazi Gyurcsány ennyi hülyeséget mondana. A válság megoldásán kellene dolgoznia, ehelyett már kampányol. Arra panaszkodik, hogy a Fidesz miatt nem tudott átalakítani, intézkedéseket tenni. Ez részben elképzelhető. De egy országnak reformok, kormányzás kell. Ha valaki erre bármilyen okból nem képes, akkor nem tudja ellátni a munkáját.

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
elhúzhatna már! az sem érdekel, hogy északra vagy délre, csak minél gyorsabban!!!
masterboy
"Magyarorszagon azota zaklatottabb a kozelet,hogy 2002-ben a Fidesz elvesztette a valasztast,amibe nem kepes belenyugodni,es ezzel gyengiti a kozbiztonsagot." Naggyon durva.Meg durvabb,hogy vannak akik ezt valoban elhiszik.Ekkora baromsagot meg nem hallottam.Erre nem lehet normalisan reagalni.Sokszor olvastam mar,hogy Ferenc nem 100-as.Tenyleg beteg.Megyek iszok valami eroset. : (
zsuci
@ugyeugye: Figyuz hogyan húzzon el hisz annyira béna már hogy elerőtlenedett ,se szárnya se lába ,tiszta orr ez a pali.
ugyeugye
@zsuci: én szívesen segítenék neki :)))

amúgy meg egy másik cikkben olvasom, h az anyukája mit kíván:
– Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen gyereke legyen, mint Fletó –
köszönjük, de tartsa meg magának!!! Isten ments, h ilyen legyen a gyerekem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.