Szeretnénk elkiabálni: megvannak az aláírások! Lesz kutyapártos lista, szavazhatsz ránk április 3-án! – közölte Facebook-oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Eldőlt: lesz listája a kutyapártnak
Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

71 körzetben kellett összegyűjtenünk az aláírásokat, 77 helyen már biztosan megvagyunk, öt esélyes körzetet még számolnak – olvasható a közleményben.

A párt köszöni a passzivistáknak a rengeteg segítséget, és arról is beszámoltak, hogy a Karcagon indított csiga még nem tudta felvenni az íveit, de jövő héten már talán sikerül neki.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Elég szomorú, hogy van olyan hülye, aki ezekre szavaz. Majd április 3.-án ha Marika néni meglátja a szavazólapon ezt a fasz nevű pártot, nem szavaz rá, mert azt hiszi áprilisi tréfa.
jesz
óvatosan a kalapdobálással...még korai az öröm...akkor lehet előre inni a maci bundájára, ha mind elfogadják, és kiderül, hogy nem szopatták meg őket...de addig?

Befér egy zabszem? ugye nem? naugye...
Néro
Ha Fitymák eltakarodtak azután szívesen. Addig más dolgom van.
Szemétláda
@simmering73: ... de nem csak Marika nénik élnek itt. Egy parlamenti bejutáshoz bőven elég szavazatot tudnak leadni a Kutyáékra , akiknek tele a hócipőjük a tesze-tosza alkalmatlan egymással nem kompatibilis szivárvány koalícióval is, meg a mindent jobban tudni akaró Fidesszel is.

Én szurkolok a Kutyapártnak, remélem 10 %-ot is elvesznek a fentiektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.