A teljes semmibe érkezik mindenki, aki a háborús Ukrajnából Magyarország területére lép Tiszabecsnél – jelenti a Magyar Hang helyszíni tudósítója. Egy-egy erre forduló rendőrjárőrön kívül a határtelepülésen abszolút nincs jelen a magyar állam. Nincs információs sátor, nincs orvos, nincs katona, nincs busz, nincs senki, csak a menekültek. Meg a büfés, boltos, vagy a tízezrekért fuvart kínáló sofőrök. Üdítő kivételt a tiszakóródi református önkéntesek jelentenek, akik teát és szendvicset osztanak, illetve a helyi lelkész ajánlotta fel, hogy a parókiára befogad annyi embert, amennyit tud egy-egy éjszakára.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hol vagy Szijjártó? Vagy ha már nem megy jacht vagy kormányzati repcsi akkor nem is még a határra intézkedni?
Esetleg azért nem intézkedsz, mert most tüntetett ki az orosz külügy?

Orbán Viktor hazaáruló és hazaáruló minden cinkosa!
Nessy
A civilek igyekeznek menteni a helyzetet! Aztán majd megint Soros bérencnek titulálja őket a kormány, mert helyettük próbálnak helyt állni! Pedig most magyar menekültek érkeznek az anya nemzethez! Ja, még nincs április 3.!
lampa laz
Mindig csak szavakban állnak a helyzet magaslatán, tettekkel soha. Ezt csutiramszesz meg is mondta, ne azt figyeljék mit mondd, hanem h mit tesz. Hát ennyit a legújabb operatív bizottságról, amiből már kettő is van, de minek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.