A Direkt36 birtokába jutott belső iratokból kiderül, hogy az MTI-nél cenzúrázták a koronavírussal kapcsolatos hírek egy részét, és nem jelenhettek meg bizonyos, Oroszországról szóló információk sem. Sokszor tiltották a magyar kormányt ért külföldi bírálatok közlését is, a sajtószabadság romló helyzetéről pedig tilos volt írni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
1950-es évek stílusa...
Aljas maffiózók!
csipetke
Cseszhetik a nagy titkolózást. A világ bármelyik részéből másodpercek alatt idekerülnek a hírek.Hogy a kormánymédia nem adja,az a kutyát se érdekli, mert normális ember nem is nézi-hallgatja orbán mocsármédiáját. Az kifejezetten a birkáknak szól.
Itt orbán nem tehetné meg,amit a ruszkiknál putyin,hogy lekapcsolták az internetet. Ha itt megtennék, pillanatok alatt kikapnák orbánt a testőreivel együtt a Karmelitából,és betyár világ jönne rájuk
Pipás
Tiszta kádári/rákosi rendszer. Méghogy blosik, meg libsik? Nem kellenek, mert itt vannak azok összesen az illibsikben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.