Nem azokat az időket éljük, amikor másokra várhatunk, mert most mindenkinek meg kell tennie a magáét, ugyanis utóbb és utólag már késő lesz: végérvényesen és visszavonhatatlanul késő - mondta Bayer Zsolt publicista az Origónak adott interjúban a március 15-re szervezett Békemenet kapcsán. Miért van annak jelentősége, hogy idén ismét Békemenetet szerveznek?A mostani a legelső Békemenethez mérhető fontosságú lesz, és most úgy látom, hogy ismét, úgy mint 1848-ban,MAGYARORSZÁG FÜGGETLENSÉGE ÉS SZABADSÁGA A TÉT. EZ NYILVÁNVALÓAN AZ ÁPRILISI VÁLASZTÁS TÉTJE IS EGYBEN. A baloldal nem árul zsákbamacskát, elmondták, mit akarnak: Európai Egyesült Államokat. Mi pedig azt gondoljuk, hogy ez a magyar nemzet számára a véget jelentené, és ezt mi nem szeretnénk. Az Európai Egyesült Államok lázálma, és mindaz, ami ma a világban zajlik, a nemzeti létünket fenyegeti. Ezt utólag már nem lehetne rendbe tenni!

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Magyarország további putyinizálódása, illetve annak a megakadályozása a tét. Választani kell a nyugati illetve a keleti életmód, életszínvonal között.
Clavigo
Megint felböffent a szartartály.. ,, Reméljük ,,jól megy a Bajjerné asszonyságnak a vérplazma- biznyák... Talán jut a lakbérre is a Várban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.