Törölték Áder János lengyelországi programját – értesült az Azonnali.

Lefújták Áder János lengyelországi látogatását, mert állítólag Duda nem akar vele mutatkozni
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A lap úgy tudja, a lépés egyik fő oka az volt, hogy az oroszbarát magyar álláspont miatt Duda nem akart Áderrel mutatkozni a protokolleseményen.

Áder IV. Béla lányának, Szent Kingának a szobrát avatta volna fel március 23-án, a lengyel-magyar barátság napján Bochina városában. A programon részt vett volna Andrzej Duda lengyel államfő, valamint a közjogi méltóságok házastársai, Herczegh Anita és Agata Kornhauser-Duda.

Forrás: azonnali.hu

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Megértem a lengyelt, nem akarja égetni saját magát azzal, hogy együtt mutatkozzon Putyin hű kiszolgálóival. Tudomásul veszi amit Radnóti vetett papírra egykor: "Sár. Sár és Gyűlölet van az alján
minden csillogó, nagy szerelemnek."
Lehet, hogy unják a pávatáncot, nem áll jól a kissé gömbölyded pávánknak, hogy a nemzetközi sajtóban "menti a menekülteket", és parádézik a határon, a csahosaival meg ezerrel hirdetteti a levitézlett nézeteit, és, az ukránokat teszi felelőssé. akikhez "Putyin viszi el a demokráciát".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Horizont: Már kiderült, hogy ez NEM igaz!Csak a szokásos libbancs hazugság!
csak úgy....
@Gyurka80: neked kifizetödö hülyének lenni? mit fizet a fidesz,hogy naponta lejárasd magad?
Gazella
@csipetke: tegnapi. Helyette ment a szerb haverjához.
Németh István
Hiába mondom, hogy a duda nem megfelelően szól, vagy elázot, vagy szar anyagból van és eloxidálódott, vagy aki fújja az egy nagy pancser! Ma az aktuális politikai helyzetkép >> V4- lengyel az = 0 > erről van szó, ugyanis sikerülta az usa-eu. vezette tengelynek megtorpedóznia az együttműködést! HA az ukrán-orosz összeugrasztásnak csak ez az erdeménye lenne, az is kiváló eredmény az uralkodni vágyó eu. vezetésnek! Az usa-soros gennyládák meg döntik magukba a dollármilliárdokat a háborús bevételekből! Ha bejön az ukrán biznic, ha nem ők nyertek rajta!
Németh István
Azt is látni kell, hogy a lengyelek nyerészkedni akarnak a régi vélelmezett sérelmeik miatt! Nekik tök mindegy, hogy orosz vagy szovjet (amely időközben elmúlt)! Nekik a lényeg, hogy a területi és a morális sérelmeiket most az ukránokon keresztül érvényesítsék! Nagyon jól tudják, ha tudják, hogy valójában a II ukrán front volt a bibas a lerohanásukban - náluk is! Aztán az un. orosz sérelmeik megint csak ukrán sérelmek, még a repülőgép lepottyanás is! De a lényeg, hogy valamiféle lehetőséget látnak a sérelmeik kiegyenlítésére így inkább beleszarnak a "testvéri barátságba" A lényeg; simlis vajdaság volt és maradt ez a népféleség > olyanok mint a cigány-zsidó keverék tök jó haverságba vagy velük - a gatyáját is oda adnák, aztán egyszercsak a bicskát vágják beléd! A többi V4-tagról ne is beszéljünk a soha nem volt népről, országról akik csak valójában a trianon óta lettek a palettán jegyezve! Mindenesetre gratulálni kell a sorosnak és az eu. vezetésnek a sikeres V4 szétveréshez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.