Törölték Áder János lengyelországi programját – értesült az Azonnali.

Lefújták Áder János lengyelországi látogatását, mert állítólag Duda nem akar vele mutatkozni
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A lap úgy tudja, a lépés egyik fő oka az volt, hogy az oroszbarát magyar álláspont miatt Duda nem akart Áderrel mutatkozni a protokolleseményen.

Áder IV. Béla lányának, Szent Kingának a szobrát avatta volna fel március 23-án, a lengyel-magyar barátság napján Bochina városában. A programon részt vett volna Andrzej Duda lengyel államfő, valamint a közjogi méltóságok házastársai, Herczegh Anita és Agata Kornhauser-Duda.

Forrás: azonnali.hu

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Megértem a lengyelt, nem akarja égetni saját magát azzal, hogy együtt mutatkozzon Putyin hű kiszolgálóival. Tudomásul veszi amit Radnóti vetett papírra egykor: "Sár. Sár és Gyűlölet van az alján
minden csillogó, nagy szerelemnek."
Lehet, hogy unják a pávatáncot, nem áll jól a kissé gömbölyded pávánknak, hogy a nemzetközi sajtóban "menti a menekülteket", és parádézik a határon, a csahosaival meg ezerrel hirdetteti a levitézlett nézeteit, és, az ukránokat teszi felelőssé. akikhez "Putyin viszi el a demokráciát".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Horizont: lassan beérik az orbáni politika gyümölcse,talán még a türk tanácsból is röpülnek..
Sámannus
Figyeljél te baszkikám a halakra azokkal tárgyaljál, ha azt a szélhámos hazudozó mellé álltál akkor te is lefosottnak érezheted magadat. Tudod a baj ismerszik meg az ember társa is baszkikám olyan ocsmányságot követtetek el amivel a földgolyón sincs helyetek. Szégyelljétek magatokat, persze ha eddig nem tettétek nem is várható tőletek lófasz sem húzzál el és szégyelljük magunkat helyetted is te őrségben elalvó sumákoló senkiházi. Szar voltál má akkor is nem vitás. Valószínű ezzel az apró hibával hívtad fel magadra a figyelmet, hogy bármikor fel lehet mosni veled is a padlót.
Most elmész nyugdíjba és hajkurászod a halkat ha megunod majd leengeded a tavat és kiszeded. Ilyen és hasonló aljasságokat csinyátatok. Legalább most te elhúzhatsz a picsába bízzál benne a többi zsivány haverod is így végzi. leszar majd benneteket a hálás utókor, mert megérdemlitek.
Borsó
Bajszos Szar lassan kikopik mindenhonnan. Sebaj, megéri neki, jól megfizetik őt azért, hogy Orbán seggéből egy pillanatra se húzza ki a nyelvét. Közpénzből persze, hogy dupla legyen a pofon a magyar nép értelmesebb felének.
Rockxy
nagyon menő eza duda az állítólagos nemakarásával!
nezelodo
Megértem a lengyelt, nem akarja égetni saját magát azzal, hogy együtt mutatkozzon Putyin hű kiszolgálóival. Tudomásul veszi amit Radnóti vetett papírra egykor: "Sár. Sár és Gyűlölet van az alján
minden csillogó, nagy szerelemnek."
Lehet, hogy unják a pávatáncot, nem áll jól a kissé gömbölyded pávánknak, hogy a nemzetközi sajtóban "menti a menekülteket", és parádézik a határon, a csahosaival meg ezerrel hirdetteti a levitézlett nézeteit, és, az ukránokat teszi felelőssé. akikhez "Putyin viszi el a demokráciát".
justhpeter
A NER szépen, lassan kikopik a nemzetközi életből ami érthető, hiszen minden alkalommal a padlóra köpnek..
Néro
Egyébként meg mit is mondott a Kis Kövér Békegalamb a beszédjében Lengyel nembarátjáról ? Akkor most már ez Duda sem barátja ? Nagyon fogynak a barátok .
Yoda69
Nem csodalom! Az orban kormany es altalaban az osszes fideSSes vallalhatatlan barki számára. orbanek totalisan elszigeteltek magukat es sajnos a magyar nepet is, amin mar csak egy kormanyvaltas segithet.

BREAKING!
orban tudott az Ukrajna elleni invaziorol, es paktumot kotott putyinnal Karpatalja visszacsatolasara!
Emmersson71
@Rockxy: Csak annyira menő, mint Szíjjártó a nagykövetek berendelgetéseivel...
csipetke
Nemcsak áder gáz, hanem az összes kormánytag..Miért nem ment Kijevbe orbán a többi államfővel? Mert már ő is gáznak érezte szembenézni Zelenszkijjel, putyin haverjaként. De legalább most rühellte sajátmagát. Az egész kormány egy katasztófa,de leginkább orbán,és szíjjártó,akik az idióta elmebeteg politikájukkal lejáratták az országot, és most úgy tűnik,csatlakozott a csapathoz orbán eddigi kesztyűsbábja,áder is,
simmering73
Mára szégyen lett Európában magyar kormánypolitikussal találkozni. Gratulálunk.
Havanagi
Áder méltóság? Mert ők annak neveztetik magukat? Ugyan kérem, dörzsölt bűnözők.
Pálinkás Pál
ez a szemét horda már csak a NER-tolvajok, a gyengeelméjű nyuggerek, meg a krumplis cigányok szemében emberek...de mivel az ellenzék töketlen, megkapjuk őket újabb 4 évre...az orbáni diktatúrát sajna már csak az utcán lehetne elzavarni...
Németh István
Ez alighanem fordítva van! Sajnos a duda nem úgy dudál ahogy kellene! Elsődlegesen a V4 megbontása ácsingózik ki a megnyilvánulásaikból! Amely egy koránt sem elvárható politikai sakkhúzás, különösen nem a régmúlt történéseknek az oroszokkal összekevert ukrán üzekedésük okán! Az Áder Jani mint leköszönő államfő nyújthat baráti kezet a lengyeleknek, de azt most nem célszerű megtennie! A hozzászólók, mint >@Havanagi: szar tróger rágalmazó vagy!@simmering73: @sgl: @csipetke: @Yoda69: @Horizont: a segg hozzátok képest tudományos munkatárs! A politikai látóképességetek a legkisebb átmérőjű cső a világon > mondjuk a fanszőr!
Gazella
@Németh István: kuss a neved a többiek nevében is!
Gazella
Tudjátok?!! Van azaz Isten aki meghallgatja a hangomat... Se V4, se EU, se putinka...jah se USA...(de az ázsiai hitelek meg vannak) magyar kurvány csontzörgő buzi faszok egyedül maradtak e világon.
Csizmás Kond
Az ilyen állítólagos híreknek az a sorsa hogy mindig megcáfolják...persze addig itt a kedves közönségnek lehetősége van kiborítani a saját bilijét...és gyönyörködni benne hogy melyik büdösebb.
Yoda69
@sgl: Ne legyel naiv. Szerinted mint targyalt putyin es orban 5 oran keresztul??? Egyertelmu hogy a haboru lehetett a tema, amivel jocskan meglepte orbant, aki ugye a gazrol akart foleg targyalni, amihez 5 perc is eleg kb. Ez megmagyarazza O1G jelenlegi viselkedeset, ami miatt teljesen elszigetelodik a vilag jobbik feletol. Nekem gyanus az is, hogy mar a bajszos-szart se fogadjak a lengyelek. Ok is sejthetnek valamit. Ha sikerul megbuktatnubk orbant 2 het mulva, akkor ez is ki fog derulni, de en fogadni mernek ra, hogy putyin beavatta orbant a terveibe, es felajanlotta neki karpataljat a tamogatasert cserebe.
kereső
@Horizont: Nagyobb baj, hogy ettől a pofontól is csak a mi arcunk ég/fáj. Az övéké nem. Arra a rinocéroszra minden ráfér.
Németh István
@Gazella: @sgl: @Clavigo: kedves nagyon hülyék, mert ugye a hülyéket pátyolgatni kell! > az elhíresült biden-familiai érdekeltség korrupciós ténye nem kicsit * nagyon-nagyon. valószínűsíti az usa érdekeltség beállását azt az érdekeltségi környezetet, amelyet aztán sűrgőssen létre hozott a moslék Eu.(német-francia-skandináv-balti tengely) vonalában ezzel megnyitva a lehetőséget a területi megszállásra! Csakhogy rábasztak, mert Ukrajna nem független nemzet -ország, hanem oroszországi terület! Innentől nyilvánvaló a moslék agresszió az oroszokkal szemben és bizony a háború, mint polgárháború kirobbantásának a ténye is >> anyagi nyerészkedési okból! > a mesterségesen kreált szankciók az orosz nép ellehetetlenítésére; nagyon aljas indokkal! Ennyi és basszátok meg a saját agyatokat! hátha használni fog, hogy gondolkozni tudjatok!
Málna
@Csizmás Kond: Belekapaszkodnak szerencsétlenek már mindenbe, felülnek minden pletykának. Aztán ezek mennek szavazni...
Sámannus
@kereső: Ha alkudott csak a hatalomba maradásért alkudott. A nemzetiségi kérdések miatt, és vétózások matt rengeteg ellensége van a pohosnak. Az ország csak veszíthet vele. Ha nem tudjuk legyőzni rá megy az ország, széthullik atomjaira. A munkaképesek elmenekülnek, és marad a ner társadalom kettészakítva. A rongyrázók kifektetik a vagyonukat , többi adós rabszolgaságba kerül.
Jozefina
Menjen Ukrajnába harcolni!!! Most már rá ér!!!??
Málna
@Horizont: Sokkal értelmesebb vagyok, mint te. Már ezerszer bebizonyosodott. Annyi eszed sincs,hogy felfogd. Ennek a hírnek mi a forrása?
Málna
@Jozefina: Miért menne Ukrajnába harcolni? Miért írtok ilyen hülyeségeket mindig?
Málna
@Horizont: Nem azért vagyok az egyik legértelmesebb itt, mert sokszor leírom, hanem mert az vagyok, és kész.:-)
Ne beszélj félre, senki nem vitatta azt, hogy törölték a programot. Nem értetted a kérdésemet?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ott írja a címében...vagy még azt sem olvasod el ?
Málna
@Horizont: Erről neked fogalmad sincs. Pletykákból tájékozódsz.
Csizmás Kond
@Horizont: ...abban az értelemben ahogy te értelmezed csak színjáték volt amúgy is, mert a barátság nem a négyévente megválasztott államelnökök politikai elképzelése szerint jött létre és nem is azon fog múlni...ez most csak egy szokásos baloldaliszarpiszkálás.
Még az is esetleg besegítene a lengyel orosz viszony megértéséhez ha áttanulmányoznád hogy mi is az amit ma ellentétnek mondanak és ki is annak az okozója tulajdonképpen...mert a történelem megértéséhez nem elég a konyhai politikagyúrás...
Eladott Ország
A hintapolitika/pávatánc idevezetett. Putyin és komcsi kutyái. A fityesz meg mindenestől elmehet a p...a...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274602076_4870554856314092_3352996127861247595_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=dll5uCdCjDMAX8hPJSu&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-w-XtLJVMXt3nZLUMqtoe3s20Ri8luKVKIjh8hlCS39g&oe=623B70F9
Visegrádi négyek (V4) Amióta létezik ez a csoportosulás, valahogy azaz érzésem félünk a többi háromtól. Így viszont Orbán elérte az áhított vezetőszerepet ! Bár még csak kerülnek mint a leprást de a vezér elintézni hogy utáljanak is minket. A GRÁZI EGYEK...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274212445_4855723401186710_6623634274604985646_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=CcLU4wCgvXIAX8Q2-IV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8AslmouJjbg-x6MYSPp2oXHEAqsJtTexOzAuuEf4HnZA&oe=623A950E
simmering73
@Németh István: Orbán seggéből dudálsz, elvtárs?
koszpeko
''Viktorka az más, az szépen, kimérten létrehozta a Visegrádi Egyeket.”

/Hofi/
ómió
Ha ez igaz és nem bolsi összeugrasztási kísérlet, akkor, Dudánál most kulminál a ruszofóbia!
Németh István
@Horizont: @Eladott Ország: @koszpeko: @Csizmás Kond: lehet kárörvendeni! De a realitásokat kell nézni! Az usa-Eu tetveknek a V4 igen bökte és böki a szemét! Sajnos mivel moslékok szövetségét sikerült létrehoznia a Viktorunknak ezt be kell látnia! Ezek a soha nem volt nemzetek, röhögni fogtok a lengyelek sem az is csak vajdaság volt! "Lengyel vajdaság" a szlovákok a csehek, mikor voltak nemzet, semmikor >> majd, amikor trianon csinált belőlük leszakított mementót akkor lettek "ország" Fogalmuk nincs merre táncoljanak a németek hatalmi vágyainak erősítésére, hátha lesik valami - vagy maradjanak a tisztesség útján > függetlenek, elviekben támadhatatlanok! Szóval próbáljatok kicsit gondolkozni, ha nehezen megy akkor is! Ja hogy alázni könnyebb! Az más, akkor kapja be nektek a harapós lópaci!
Yoda69
@sgl: orbannak minden belefer, es tudjuk rola, hogy neki annal jobb ha az orszagnak minel rosszabb. Akkor mindig egyfajta megmento szerepebe bujhat, aki majd megovja a szeretett nepet a nagy bajtol.
A terv az volt, hogy putyin 3-4 alatt lerohanja Ukrajnat, az ukranok orvendve varjak a felszabadito voros hadsereget, a kormany meg elmenekul. Ezzel szemben a lakossag is fegyvert fogott, a kormany pedig a helyen van es felvettek a kesztyut. Mivel igy alakult, igy borult a terv, es orban kenytelen kelletlenul de beallt az EU es a NATO moge, de azert sunyi modon tovabbra is tamogatja a ruszkikat (lasd Paks, ruszki kembank, harci dron atengedese az orszagon)
En O1G-nek azt sem hiszem el amit kerdez, Alattomos sunyi geci.
driv3r
És ez csak a kezdet, mert ha nyer a Fidesz, olyat kapnak az egész világtól az arcukba a háborù utan, hogy arról koldulnak - sajnos velük együtt az ország is!
A világ nem felejt, ahogy az oroszbarát szerbeknek is már megüzenték, hogy az EU-s csatlakozást feletsék el.
Yoda69
Ez az amiről írtam, érdemes elolvasni
Csizmás Kond
@Horizont: Csak ti szoktatok mindenkit lehülyézni...ezért is jön az az érzésed, hogy amikor valaki megcáfol téged egyből hülyének érzed magad.
human
Ez is egy megvetett senkiként fog távozni az elnöki székből, mint elődje a plagizáló Schmitt Pál.
Németh István
@human: @Horizont: Gondolom ti magatok is tudjátok - mert ugye magatokból indultok ki, hogy a bennetek rekedt agyi tehetetlenség kényszere alatt álltok! Ezért nem tudtok, vagytok képesek ész érvekkel elő csámpáskodni, csak a varázslatos alázásaitokkal! A többit tudjátok!?...
driv3r
Elfelejtettem, hogy itt fideszesek is vannak, ezért csak neki, csak most, csak itt:

Nem oda Buda! - jelentése: "Nem úgy lesz, a mint te jónak hiszed, akarod." vagy "Nem addig van az!" vagy "Szó sincs róla!"
namihami
Sajnálhatja, mert a mazuri tavaknál nagyon sok jó horgászhelyet találna. Olsztyn és környéke tele van apró, de szép kis tavakkal. Ideális egy bukott köztársasági elnök időtöltéséhez.
Németh István
@namihami: NEM BUKOTT > kis butácska, lejárt a mandátuma!@driv3r: @Horizont: én meg nem tudtam, hogy itt a Magyar Nemzet polgárainak megveszekedett ellenségei vannak! Sejtettem és ezért is vettem fel a "kesztyűt" ugyan is a hülyéket a megfertőzött agyúakat, a lopási lehetőségekre koncentráló szemeteket ki kell nevelni eme betegségből! Nehéz dolog mert mint mondtam HÜLYÉK de a népért a nemzetért mindent! értitek betegagyúak!?
namihami
@Németh István: Nem a pozíciója megszűnésének módját, hanem az abban elért sikereit kell nézni. Az pedig, csak Gójostól bácsiét múlja felül. Pedig még a Nagy Hohohorgászé is nulla. Ez is csak a nevét tudta a négy év alatt leírni. Igaz, ezt legalább a Helyesírási Kéziszótár igényeinek megfelelően. Bár annyiért, amit kapott érte, nem nagy befektetés a helyesírás elsajátítása. És mindez még élete végéig megspékelve néhány luxussal.
Borsó
@sgl: “ Az 5 óra egyébként elképesztően sok, mert a témák mindíg előkészítve, a vezérek csak rábólintanak és aláírják.
Itt valóban kellett valaminek lenni, de mi??”

Majd 50 év múlva megtudhatjuk, már aki él még akkor közülünk:
propeller.hu/itthon/3781099-otven-evre-titkositottak-honvedseg-tajekoztatojat-ukrajnai-helyzetrol?all#comments
Borsó
@Németh István: Menj már innen, te fogyatékos. Ennyi hülyeséget hogy tudsz összehordani? Olvasni is fárasztó a baromságaidat, az embernek nincs is kedve belekezdeni megmutatni neked, hogy mekkora szerencsétlen, üresfejű segglyuk vagy. Így aztán kénytelen vagy bemondásra elhinni: öregem, te hülye vagy, az összeesküvés-elméleteid fárasztóak és csak a te beteg elmédben léteznek, és a legszörnyűbb benned az, hogy az idiótákra annyira jellemző, száz százalékos magabiztossággal tolod a nevetségesen ostoba gondolataidat. Tényleg meséld ezeket inkább az ápolóidnak, hátha állítani kell valamit a gyógyszereiden, mert valami nagyon elpattant nálad.
Németh István
@namihami: Tehát nem bukott emberről van szó! a többit most tetted hozzá gyűlöletből! -bár nem világos, hogy mivel érdemelte ki nálad ezt a kitüntetést! Mert te kicsit piti vagy hozzá, hogy minősítsd!@Borsó: a te ékes szókincsed lenyűgöző! Gondolom a családod élvezi! Ha a feleséged megkérdezi, hogy; hogy vagy, akkor azt mondod, válaszolod, hogy a szürke ruhádat veszed fel! Na jobb ha megtanulsz embernek, mi több gondolkozó, az adott szövegeket értő és arra megfelelően reagáló embernek lenni!
Németh István
Különben!! nem tudnám mi lenne veletek ha nem lennék!? Nagy kérdés! Ugyan is csak egymás seggét nyalnátok szaporán és azon élvezkednétek, hogy melyikőtök tud nagyobb aljas gorom-baságot, hazugságot, stb. kreálni a kormány ellen! DE mindenképpen akár azokkal a vezetőkkel szemben, akik azért is fáradoznak hogy az olyan aljadékoknak is jó legyen mint amilyenek ti vagytok! Tehát rajtam élvezkedtek aki elhintem nektek az ész-cimbora ajándékát a tudás magvait, amelyet ti a balgák csak eltapostok, mint a cigaretta csikket - az helyett, hogy a tudás magvakat termőre nevelnétek! Ezek vagytok ti hálátlan kecskebogyók!
namihami
@Németh István: 07.53: No Pisti, ezt hívja az orvostudomány kóros személyiségzavarnak. Amikor a beteg abban a tudatban szenved, hogy ""Én vagyok az Isten! Én, és csak én, de mindenkinek meg tudom mondani a jót és helyeset! "".
Sebaj, erre már van gyógyszer.---Szedjed szorgalmasan és rendszeresen, az (néha azért) segít!
Próbálj egy régi bölcs mondásával megbékélni: ""Csak azt ostoba hiszi, hogy mindig, mindent tud. Az okos állandó kételyben él!""
Németh István
@namihami: azt azért hozzá teszem a Legyelországi vezetés be van trotyizva, hogy egy-két szuper-hiper ajándékot kaphatnak ezért féltik az Áder János urat a még regnálló allamfőt. nagyon nemes cselekedet. Csakhogy a duda bácsi nem jó szólamokat dudorászik ezért a Jani bácsi nem akar kimenni, hozzá látogatóba egy búcsú kézfogásra! Úgy gondolja hülyegyerek van nálunk is bőven minek menjen ezért külhonba?? Tök igaza van!
csak úgy....
@Németh István: pistim, a te buksidban összeverekedtek a hülye gondolatok!
igyál még..
Németh István
Ha-ha-ha! Egészségedre, mán csak így van ez, ha két Földi találkozik! Aztán mondanak egymásnak ezt -azt a valosság meg csak röhög > a széles fejsze mosolyog! (Poznanban és Zakopáneban élő barátoméktól tudom, hogy a lengyelek maguk elítélik a jelenlegi vezetés álláspontját! NEM VÉLETLENÜL)
namihami
@Németh István: Én viszont Olsztynnal, Lódz-zsal, Krakkóval (kraków) és még néhány hasonló várossal folytatok baráti telefonokat. Persze, lehet, hogy azok csupa libsik és NATObarátok.
Gazella
@sgl: Nézd van aki csak ezeknek a narancs ivadékoknak és vadhajtásoknak van itt beszólni.
Gyurka80
@Horizont: Már kiderült, hogy ez NEM igaz!Csak a szokásos libbancs hazugság!
csak úgy....
@Gyurka80: neked kifizetödö hülyének lenni? mit fizet a fidesz,hogy naponta lejárasd magad?
Gazella
@csipetke: tegnapi. Helyette ment a szerb haverjához.
Németh István
Hiába mondom, hogy a duda nem megfelelően szól, vagy elázot, vagy szar anyagból van és eloxidálódott, vagy aki fújja az egy nagy pancser! Ma az aktuális politikai helyzetkép >> V4- lengyel az = 0 > erről van szó, ugyanis sikerülta az usa-eu. vezette tengelynek megtorpedóznia az együttműködést! HA az ukrán-orosz összeugrasztásnak csak ez az erdeménye lenne, az is kiváló eredmény az uralkodni vágyó eu. vezetésnek! Az usa-soros gennyládák meg döntik magukba a dollármilliárdokat a háborús bevételekből! Ha bejön az ukrán biznic, ha nem ők nyertek rajta!
Németh István
Azt is látni kell, hogy a lengyelek nyerészkedni akarnak a régi vélelmezett sérelmeik miatt! Nekik tök mindegy, hogy orosz vagy szovjet (amely időközben elmúlt)! Nekik a lényeg, hogy a területi és a morális sérelmeiket most az ukránokon keresztül érvényesítsék! Nagyon jól tudják, ha tudják, hogy valójában a II ukrán front volt a bibas a lerohanásukban - náluk is! Aztán az un. orosz sérelmeik megint csak ukrán sérelmek, még a repülőgép lepottyanás is! De a lényeg, hogy valamiféle lehetőséget látnak a sérelmeik kiegyenlítésére így inkább beleszarnak a "testvéri barátságba" A lényeg; simlis vajdaság volt és maradt ez a népféleség > olyanok mint a cigány-zsidó keverék tök jó haverságba vagy velük - a gatyáját is oda adnák, aztán egyszercsak a bicskát vágják beléd! A többi V4-tagról ne is beszéljünk a soha nem volt népről, országról akik csak valójában a trianon óta lettek a palettán jegyezve! Mindenesetre gratulálni kell a sorosnak és az eu. vezetésnek a sikeres V4 szétveréshez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.