Az ukrán jogállamot az elevenen elégetett oroszok fáklyája világítja meg, és az Azov-légió csatakiáltása harsogja szét a világba. Ebben a művében Brzezinski nagy teret szentel Ukrajnának, és középtávú straté­giájának lényege (1994-ben!), hogy Kijevet le kell választani Moszkváról, Ukrajna nélkül ugyanis Oroszország nem eurázsiai nagyhatalom többé. Brzezinski szerint Ukrajna a legfontosabb terep az amerikai stratégiai érdekek szempontjából, hiszen a legközelebb fekszik a „mackinderi szívtájékhoz”.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bogatir
Ezt a Budai nyuszit ki kellene találni, ha nem volna. Ahogy ez ráröffent a szomszédra mert bántja a gazdit meg a rezsicsökkentést. Nem teszi ki az ablakba.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ezt most vetted észre vagy már nagyonrég ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...de ugye fel sem merült benned hogy te is ugyanannak az internetnek vagy az egyik használója részese és mindene..persze hogy te nem...csak más...na ez a baj veled.
Csizmás Kond
@Horizont: ..te folyton kivagy...nem kötözködök, csak próbálom kifejteni hogy ki milyen itt de attól függetlenül minek hiszi magát..
Csizmás Kond
@Horizont: ...ugyanazon a jogon mind te..
...és önkritika...az olyasmi mint amikor a cigánygyerek a fűzvesszőt lovagolja és a saját fenekét csapkodja ..úgy biztatva a vesszőparipáját ?
Amúgy mit jelent nálad az önkritika, tudnál idézni egyetlen valamit amikor gyakoroltad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.