A háború valóban véget ért az ukránok számára. Darabokra lettek darálva, ez nem kérdés annak ellenére, amit a mainstream médiából hallunk. Tehát ebben a szakaszban az igazi számunkra az, hogy eggyütt fogunk-e élni az orosz néppel és kormányukkal vagy folytatjuk ezt a fajta rendszerváltás ukrán háborúnak öltöztetve.

Forrás: maivilag.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Csizmás Kond: Én nem mondtam, hogy igazat mondott, csak hogy valóban mondott ilyeneket, propagandát az oroszok mellett és az ukránok ellen. Meg hogy az az oldal ahonnan tájékozódsz, a maivilag.com, az egy döglött oldal.
Csizmás Kond
@nemkati: :)...ezt már kibeszéltük...kezdjünk valami mást :)
driv3r
@durbincs: Kb. ötvenszer jelentettelek a shit dumáid miatt a Propellernél.
Ha nem történik semmi, akkor a Propellert jelentem fel a médiahatóságnál, hogy nem biztosítja a megfelelő moderálást egy ilyen országos szinten ismert média felületen.
Sajnálják a pénzt? Nyereségvágyból nem teszik? Nekik fel kell venni annyi embert, akik el tudják látják ezt a feladatot - EZ KÖTELEZETTSÉG és nem választható opció.
Ha ez nem megy nekik, fel kell függeszteni a tevékenységüket!

Ez van: www.youtube.com/watch?v=XfMvSn9GBvo

Pont annyira vagyok bebaszva, hogy ezt megtettem. Se jobban, se kevésbé jobban.
(Hogy engem is ki kellett volna zárni régen és egy csomó hozzászólásomat törölniük kellett volna? Az csak felerősiti a problémát !!!)
Gazella
@durbincs: k@R ANYÁD! Senki nem olvassa a hülye posztolt cikkjeidet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.