Karácsony Gergely közölte, hogy van egy város, ahol még lobog a szabadság zászlaja.

"Van még egy város, ahol még lobog a szabadság zászlaja, és ez Budapest" – Karácsony Gergely nagyon rövid beszédet mondott az ellenzék eredményváróján

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, főpolgármester (k) beszédet mond, mellette Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke (j) és Donáth Anna, a Momentum elnöke, a párt európai parlamenti képviselője az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Márki-Zay Péter beszéde után (amiről ITT írtunk) Karácsony Gergely főpolgármester is mondott egy elég rövid beszédet a Városligetben az ellenzék eredményváróján. A leglényegesebb gondolata az volt,

van még egy város, ahol még lobog a szabadság zászlaja, és ez Budapest.

Budapest főpolgármestere szerint a magyar történelemben mindig voltak zsákutcák, amikor hátrafelé ment az ország. Arra kér mindenkit, hogy „becsüljük meg, hogy a főváros még mindig a szabadság szigete”.

Ezzel véget ért az ellenzék eredményvárója, amire az eredmények ismeretében az ellenzéki politikusok egy része el sem ment.

Forrás: 24.hu, Telex

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Azt mindjárt gondoltam, hogy te nem vagy fővárosi suttyó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Annyit nem tudsz (vagy "csak" elhazudnád), bolsiék elmebetege, hogy egy beruházás kivitelezése évekbe telik? Az elmeosztályi fekhelyeden (vagy a "telex szerkesztőségében") ennyi se látszik? Időközben az árak emelkednek, ergo az eredetileg tervezettnél rendre drágább a kivitelezés! Ez a Böszme-érátokban is így volt, nem tudtad!? Aztán van a másik, a Mutyigeri-féle, ahol van egy ajánlat, amit mekkmester efftársad nem fogad el, majd, miután új ajánlatot kér és kap plusz 5 milliárdért, akkor,majd a kivitelezés során még majd ez fog évről-évre tovább emelkedni! Vágod, bolsiék idiótája!? Na, innét hazudozzál tovább!
TASzSz
Ha az ország ismét három részre szakad, arról ők tehetnek majd!
Aki Én
@ómió: ...annak örülök, hogy legalább magadat megtudod nyugtatni.
Vagy inkább átbaszni, jó, hazudós bolsi módjára.
Csizmás Kond
...szabadság...mitől szabadabb mint bárhol máshol?... mit segít az ilyen hülye szólam az emberek létén ?...vagy azt gondolja Karácsony hogy most épp az ilyen maszlagbeköpések segítenek a hozzánemértésén ?
vacsi
Bolond ez az ember?! Egyáltalán, szokott gyalog sétálgatni Budapesten?! Az egész város egy köpedelem: tele kutyagumival, pisifoltok, szemét, ürülék, mocsok mindenütt - pedig a 60-as, 70-es években gyönyörű volt. És mit jelent Karácsonynak a szabadság? Hogy lehet szabadon szemetelni? Hogy lehet az aluljárókat mindenféle alaknak szabadon eltorlaszolni, Hogy a főváros egyes részeit szabadon lehet kábítószerezésre, italozásra, verekedésre, stb használni?! Nincs magánál!
ómió
@Aki Én: Szóval, a választ se vagy képes megérteni, bolsiék elmebetege!? Marad továbbra is, hogy a tetves bolsiságodat próbáld másokra hazudni? Sürgesd az agydonorodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.