Tegnap a Fidesz-Kdnp pártszövetség nagy fölénnyel megnyerte az országgyűlési választásokat. Nagyon valószínű, hogy a levél- és külföldön leadott szavazatok megszámolása után ismét kétharmados parlamenti többsége lesz. (Ez a jövőbeli politizálás és kormányzás szempontjából majdnem mindegy, hisz ezzel a parlamenti többséggel és a Fidesz frakción kívüli jobboldali képviselőkkel a háta mögött Orbánék bármit megtehetnek és meg is fognak tenni.)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mi az, amit eddig nem tehettek meg, és nem tettek meg?
Ami eddig visszatartotta őket az legfeljebb az, hogy még saját szektájukat is többre tartották, azt hitték, van náluk is egy határ, amit nem engednek átlépni.
Tévedtek.
Nessy
Megérdemli kis hazánk népe! Ők választottak, most bármi történik szilencium! A kevés ellenzéki szív, mint a torkos borz, a levelezőtagozatosok meg csak a markukat tartják továbbra is. Ami itt történik, azt ők páholyból nézik!
Aki Én
Mi az, amit eddig nem tehettek meg, és nem tettek meg?
Ami eddig visszatartotta őket az legfeljebb az, hogy még saját szektájukat is többre tartották, azt hitték, van náluk is egy határ, amit nem engednek átlépni.
Tévedtek.
Dr. Proktor
@Aki Én: Még szerencse hogy Orbánnak nincs lova mert már rég képviselőt csinált volna belőle...
division
@Nessy: Tényleg azt gondolod, hogy az ellenzék alatt nem lett volna infláció, áremelés, stb.? Ezek java része a vírus és főleg a háború miatt történik.
Yoda69
Nezzuk a tenyeket:
1. orban rettenetes valsagba sodorta az orszagot, eladositotta 50 evre, ugy hogy Unios penzt nem fogunk kapni, csak akkor ha orban visszater a demokracia utjara, ami ugye kizartnak tekintheto a feltetelek miatt.
2. orban szint valott a valasztas napjan, es Zelenszkit tekintette ellensegnek, ergo putyint a szovetsegesenek
3. orbannak ket lehetosege marad az orszag es a hitelek finanszirozasara:
a. ujabb hitelek felvetele 3. orszagbokbol, mivel az Unios penzcsap elzarva
b. nagyon kemeny megszoritasok jonnek (30%os AFA belegentve, de ettol sokkal durvabbak kellenek)
4. mivel fentiek nem nagyon fognak mukodni, ezert orbannak egy utja marad, kiviszi az orszagot az Uniobol, es Feherorosz mintaju diktaturat valosit meg a ruszkik csatlosakent. Termeszetesen az orszag elszegenyedik, 20-30% elvandorol, viszont a NER elitek fentarthatjak az eletszinvonalukat.

Remelem akik a fideSSre adtak szavazatukat ezt akartak, mert ez mar lathato volt honapokkal ezelott is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.