Vagyis egy üzenet a sokból. A fenti idézet egy közösségi média kommentből származik. Egy fideszes üzente egy ellenzékinek, aki azt írta: elkeseredettségében azt tervezi, külföldre költözik. Egy budai kerület kispiacán három, hetven körüli hölgy viháncolta körbe a gyümölcsöspultot. “Győztünk, Julikám! És kétharmaddal! Olyan boldog vagyok!” A boldogságuk valóban őszinte volt. Aztán elindultak a kínai bolt felé, miközben lapos, vágyakozó pillantást vetettek az 1900 forintos körtére. Abból egyikük sem vett. Néztem utánuk. Egy fővárosi kerületben, ahol egyébként magasan az ellenzék nyert a parlamenti választásokon. Furcsa volt látni a mámoros örömüket, a megelégedettséget, hogy “győztek”. Hogy a világ ismét, negyedszerre is a helyére került. Minden a legnagyobb rendben van, körtét meg végül is nem muszáj enni.

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez húsz év hozadéka.Amikor vette a bátorságot valaki, és azt mondta a "haza nem lehet ellenzékben". Legyen átkozott, aki magyart- a magyar ellen forditott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Istenakinincsen: Ki nem idióta zavaros hülye ???szerinted???
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ja ezt neked szántam: Ki nem idióta zavaros hülye ???szerinted???
Gyurka80
@Istenakinincsen: Látom nem értetted!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Nekem is belőled ,idiótákra nincs időm.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Voltál már katona(vagy az vagy)?...sebaj még lehetsz amennyi eszed van:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.