Az Oroszországgal szembeni nyugati szankciók javarészt kontraproduktívak, sokkal pragmatikusabb megoldásokra van szükség az ukrajnai konfliktus megoldására – állapította meg a Krónikának Gladden Pappin amerikai politológus. A szakértő szerint nyilvánvaló

Forrás: kronikaonline.ro
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és az egyoldalú politikai hírközlésnek az az előnye, viszont a másik oldalon a hátulütője hogy a buta embert a végsőkig lehet hülyíteni. Amerikát a saját demokráciája ássa el.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért: Gladden Pappin. Visiting Senior Fellow, Mathias Corvinus Collegium; Associate Professor of Politics, University of Dallas; Deputy Editor, American Affairs.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: helyes a meglátásod első fele, te magad vagy ennek egy eklatáns példája! =))
Csizmás Kond
Gladden J. Pappin a Dallas Egyetem politikai adjunktusa, az Amerikai Ügyek helyettes szerkesztője , valamint a Notre Dame Egyetem Etikai és Kulturális Központjának állandó kutatója és vezető tanácsadója . 2017-ben tagja a Szuverén Máltai Katonai Lovagrendnek , valamint az Osage Nation tagja .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.