Néhány napja a Ripost ellen is pert nyert. „Pert vesztett az Origo is, a legmocskosabb szennylap. Az eleje tény, a második rész csupán a véleményem, nem tudnám bizonyítani, hogy a legmocskosabb, mert erős a verseny. Csak abból következtetek erre, hogy ez volt az a nagy nyilvánossághoz eljutó internetes felület, amelyik belevágott annak a hazugságáradatnak a terjesztésébe aminek a vége több mint 2500 megjelenés lett különböző kormányirányítás alatt álló nagy elérésű propaganda lapokban. Ezeket, mint tudjuk, Rogán irányítja Orbán hatalmának érdekében. Az Origo az első napon 6 darab írást közölt, ezek mindegyikéről, ahogy a többiről is kiderült, hogy teljes egészében hazugság volt”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nesze neked hazudozós kormánymédia! :) persze a buta híveket ez sem téríti ép észre..
Aki Én
Na, csak nem megint megbukott a közpénzen kitartott hazudós propaganda.
Már számolni sem lehet.
RonaGyuri
@csak úgy...: @Aki Én: ezeket a portálokat - egyébként a propi kedvencei, innen minden ócska hazugságot ezerrel nyomatnak, egy jogállamban őket is elítélnék ezért - csak azokért a cikkekért nem meszelik el, amikért nem perlik, pedig szinte minden ócska hazugság, amit írnak! =))
Nyírfa
A megítélt kártérítést mindig a rágalmazó egyéni számlájáról emelném le, ha nincs feltüntetve "szerző", akkor a "szerkesztőség" minden tagjáéról. Amíg nem a saját zsebükre megy a hazudozás, addig folytatni fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.