AZ Ő HOZZÁÉRTÉSÜK SZINTJÉN ODA IS TARTOZIK, HISZ A LEGFONTOSABB A BEL-gyógyászat!!! =)) Az Országos Kórházi Főigazgatóság már most is oda tartozik. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) helyett a Belügyminisztérium alá sorolhatják az egészségügyet a következő kormányban, írja meg nem nevezett forrásától szerzett információja alapján a Magyar Narancs. Az elmúlt tizenkét évben az egészségügyet államtitkársági szinten irányították az Emmiből, ami többek közt az oktatásért, a kultúráért és a sportért is felelt. A csúcsminisztériumot azonban a Népszava szerint szétbontják a következő ciklusban, és eddigi vezetője, Kásler Miklós is nyugdíjba vonulhat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Folytatódik az egészségügy,az oktatás,azaz a magyar nép leszarása.Miskolcon ha a szemészetre kérnél időpontot,azt csak augusztus 1-én,- korai órákban,mert az időpont hamar elfogy- teheted meg,a Semmelweis rendelőben,addig minden időpont foglalt.Erre szavazott a csekély szürkeállomány.
Qqberci
Majd jól letartóztatják a vírusokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.