A HASONLÓ JELENTÉSŰ PITIÁNER RELEVÁNSABB!! =)) Hiába a Fidesz újabb nagy győzelme, egészen kisstílű húzásokra képes a NER. Negyedszer nyerte agyon magát a Fidesz országgyűlési választáson, az általa kiépített rendszer és annak működtetői győztesként is egészen kicsinyesen tudnak viselkedni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Pitiánernek pitiáner, de még sokat elárul a derék államtitkár butaságáról is:
Menczer Tamás külügyi államtitkár Budakeszin győzte le Szél Bernadettet, meglepően magabiztosan. Hiába a siker, a kampányüzemmódból Menczer nem tudott átváltani. A külügyminisztérium sajtóosztálya (!) küldött nekünk egy levelet, hogy Menczer Tamás reagált az egyik cikkünkre. A cikk arról szól, hogy Hadházy Ákos szerint ha már Márki-Zay Péter nem ül be a parlamentbe, akkor a mandátumát Szél Bernadettnek kellene adni, aki az ellenzék egyik legaktívabb, legelszántabb, legnépszerűbb és hiteles tagja. Valamiért Menczer azt érezte, hogy neki ebben meg kell szólalnia, a külügy pedig fontosnak tartotta elküldeni ennek a Facebook-posztnak a linkjét.
hol van a zoknim
Vannak az emberek és vannak a buta kőbunkó magyar parasztok.
A kőbunkó magyar parasztokról azt kell tudni... hogy vannak. Ez nem az evolúció kezdete, hanem a vége.
hol van a zoknim
A magyar köbunkó parasztok az igazi X-men-nek. (vannak köztük nők is)
hol van a zoknim
Ja, a nőket Y-nak hívják. egy alternatív világban (hívjuk most Magyarországnak)
hol van a zoknim
@TASzSz: Ha van választásom még ebben az országban, akkor: MEN
TASzSz
@hol van a zoknim: többesszámba tetted a többesszámú angol szót magyarul... Minek?
hol van a zoknim
@TASzSz: Nem tudom miről beszélsz. Legyőzted az értelmet negyedszerre is kétharmaddal. Nem volt elég? Még mindig győzni akarsz? X-MEN, ezen mit nem értesz? Passzív-agresszív vagy. Érted, érzed, érzékeled?

www.youtube.com/watch?v=6UAcYzbilbw
Németh István
@hol van a zoknim: @TASzSz: nem Orbán Viktor és a pártja választotta meg ÖNMAGÁT! > ŐK CSAK ADTÁK A LEHETŐSÉGET, hogy EKKORA TÖBBSÉGGEL ÚJRA ŐKET VÁLASSZÁK!!!
A NÉP, a NEMZET POLGÁRAINAK DÖNTŐ TÖBBSÉGE úgy gondolja, hogy meggyőzően jó irányba halad az ország!
Lehet ugatni ellene !!! de minek??? Ez annyi lenne, mint, széllel szemben hugyozni!
Apuka, anyuka ezért meg szokott haragudni, ha agyerek olyan hülye ha saját magát lehugyozza! Ezzel mindíg kárt tesz a nadrágnak, a családnak - ejnye-bejnye!
hol van a zoknim
@Németh István: Oroszországban is a nagy többség Putyint választja 2000 óta, újra és újra. Érted a probléma lényegét?
Németh István
@hol van a zoknim: Úgy gondolom a zoknid benne van a cipőd orrában azért nem találod! Vagy esetleg a gombák ugyan lassan mozognak, de lehet, hogy elballagtak vele!
A két dolgot nagyon nem lehet össze-hasonlitani! Oroszország - mi éltünk ott, és nagyon jól ismerni véljük a helyzetet, a "muzsiktól" a felsőbb szintű vezetőkig - más jellegű nép mint a magyar! Aztán a népessége csaknem 300 szór nagyobb mint a mienk! A hasonlóság a Putyin és az Orbán Viktor között annyiban valós lehet, hogy mindketten a nemzetük érdek-képviseletére esküdtek fel és mindketten EZT TARTJÁK IS! A TE problémád lényege az állandósult un. egyszemélyi felelősség megállásában van! Ez a valóságos és folyamatos fejlődés biztosítéka! Nem rabolják le az országot az új hatalomba lépők- gondolj az önkormányzatok esetére! Tendenciális tervet lehet készíteni a nemzetet jobbító intézkedéseknek! Ki kell, hogy alakuljon egy valóságos un. ellenzéki, de érdek, mégpedig nemzeti érdek-képviseleti oldal, amelyik azt a tendencialista tervszerűséget sikerre segíti!
Az államelmélet mindenkori alapja kell legyen a mindenkori többségi érdekeben való gondolkozás biztosítéka! ez nem kommunista szemlélet ez az egyszerű un. többségi érdekeltség vezette irányítási rendszer megvalósítása!
Érdekes lehet akár a marxista-leninista gondolkozási móddal összehozni, összehasonlítani; ám a helyzet ott válik el szervesen, hogy a látszólagos népuralommal szemben (ez a kommuniznus) nem a politikai párttöbbségi elv uralkodik, hanem a valós népképviselet, a képviselők mégpedig a területi képviselők által! Ez is egy tendencia ezt kell és akarja az Orbán kormány is megvalósítani!!! ÉS EZT KEZDIK FELISMERNI A POLGÁROK, de felismerik az un. nemzet ellenségek is és ott gátolják ezt a folyamatot ahol csak tudják, akár hazaárulás útján is! EZT LÁTNI KELL! ÉSZRE KELL TUDNI VENNI!!!
hol van a zoknim
@Németh István: Mit szeretnél velem? Verekedni? Én nem verekszem: Az fárasztó. Egyből eltörőm a nyakad.

Egy jótanács: Írj kevesebbet, ha azt akarod, hogy megértsenek.
hol van a zoknim
@Németh István: Én pl. a hosszú nagy "Ú"-t olvasatam el az elején, aztán már csak egy hármas felkiáltójelet láttam a végén.

A kevesebb több!
Macskaszem
@Németh István: Tudod mit ismernek fel a polgárok? Egy részük a hozzájuk áramló közpénz milliárdok ellopásának lehetőségét, másik részük a "sötétben trágyán nevelt gombák" meg a választás előtti tányér gulyást, zsák krumplit, falusi mulatságot. Hogy aztán megint 4 év nyomor jön, arra nem gondolnak olyankor.
hol van a zoknim
@Németh István: Érted, fingom sincs, hogy miről hadováltál.
Nessy
Ez várható volt, hogy a jelenlegi 2/3 ( levelezőtagozatosokkal, kamupártokkal etc. együtt) kb. 3 millióan biztosították a további hatalmat, pártunk és kormányunk három számmal nagyobb mellényben közlekedik. Vége a "cukiskodásnak", a plebsz közé vegyülésnek, és a többi kampány fogásnak. Most négy évig nincs szükség a szavazókra. Mert övék az ország, a hatalom, másoknak szilencium!
Németh István
@hol van a zoknim: hanem olvasol akkor butuska maradsz! Az olvasás az alapja az észbeli felfogókád működtetésének, a megértés - az elmélkedés alapja!
Ha pedig szemétkedsz és erős legény vagy akkor verd a segged a földhöz - én nagy ívben szarlak le!
@Nessy: @Macskaszem: az igazság az, hogy ha a nemzet-ellenességhez ragaszkodtok akkor, csak folytassátok - ezzel nem előre megyünk hanem hátra! És balfaszok mielőtt azt hinnétek a kisebbség a többség takarodjatok az általánosba, vagy az oviba ahol kigolyózhatjátok a mennyiséget és csodát fogtok látni! Az aljadékok mindíg találnak hülyébbnél hülyébb teóriákat arra, hogy miért buktak! - megmondom egyszerűen, hogy ti is tudjátok, mert csak a hatalmi ködfátyol lebeg a szemük előtt > az elmúlt 12 év alatt egyetlen egy hasznosítható nemzetérdekű javaslatot, intézkedést nem kezdeményeztek! Értitek??? hülye bunkó, barom tetvek akik csak kötekedni és alázni képesek, akkor is ha nyilvánvalóan jó és kedvező a polgárok részére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.