A HASONLÓ JELENTÉSŰ PITIÁNER RELEVÁNSABB!! =)) Hiába a Fidesz újabb nagy győzelme, egészen kisstílű húzásokra képes a NER. Negyedszer nyerte agyon magát a Fidesz országgyűlési választáson, az általa kiépített rendszer és annak működtetői győztesként is egészen kicsinyesen tudnak viselkedni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hol van a zoknim
@Németh István: Mit szeretnél velem? Verekedni? Én nem verekszem: Az fárasztó. Egyből eltörőm a nyakad.

Egy jótanács: Írj kevesebbet, ha azt akarod, hogy megértsenek.
hol van a zoknim
@Németh István: Én pl. a hosszú nagy "Ú"-t olvasatam el az elején, aztán már csak egy hármas felkiáltójelet láttam a végén.

A kevesebb több!
Macskaszem
@Németh István: Tudod mit ismernek fel a polgárok? Egy részük a hozzájuk áramló közpénz milliárdok ellopásának lehetőségét, másik részük a "sötétben trágyán nevelt gombák" meg a választás előtti tányér gulyást, zsák krumplit, falusi mulatságot. Hogy aztán megint 4 év nyomor jön, arra nem gondolnak olyankor.
hol van a zoknim
@Németh István: Érted, fingom sincs, hogy miről hadováltál.
Nessy
Ez várható volt, hogy a jelenlegi 2/3 ( levelezőtagozatosokkal, kamupártokkal etc. együtt) kb. 3 millióan biztosították a további hatalmat, pártunk és kormányunk három számmal nagyobb mellényben közlekedik. Vége a "cukiskodásnak", a plebsz közé vegyülésnek, és a többi kampány fogásnak. Most négy évig nincs szükség a szavazókra. Mert övék az ország, a hatalom, másoknak szilencium!
Németh István
@hol van a zoknim: hanem olvasol akkor butuska maradsz! Az olvasás az alapja az észbeli felfogókád működtetésének, a megértés - az elmélkedés alapja!
Ha pedig szemétkedsz és erős legény vagy akkor verd a segged a földhöz - én nagy ívben szarlak le!
@Nessy: @Macskaszem: az igazság az, hogy ha a nemzet-ellenességhez ragaszkodtok akkor, csak folytassátok - ezzel nem előre megyünk hanem hátra! És balfaszok mielőtt azt hinnétek a kisebbség a többség takarodjatok az általánosba, vagy az oviba ahol kigolyózhatjátok a mennyiséget és csodát fogtok látni! Az aljadékok mindíg találnak hülyébbnél hülyébb teóriákat arra, hogy miért buktak! - megmondom egyszerűen, hogy ti is tudjátok, mert csak a hatalmi ködfátyol lebeg a szemük előtt > az elmúlt 12 év alatt egyetlen egy hasznosítható nemzetérdekű javaslatot, intézkedést nem kezdeményeztek! Értitek??? hülye bunkó, barom tetvek akik csak kötekedni és alázni képesek, akkor is ha nyilvánvalóan jó és kedvező a polgárok részére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.