Az országgyűlési munkától búcsúzó Szél Bernadett független országgyűlési képviselő hosszú Facebook-posztban köszönt el a választóitól szerdán kora délután.

Szél Bernadett: Magyarországon a kormány ellenőrzi az ellenzéket

Fotó: Facebook

Szél egyebek mellett azt írta,

Amikor azt kérdezitek, hogy látom itthon a politikai helyzetet, mennyi maradt meg a demokráciából és mi a teendő, én azt mondom: tegyük fel azt az alapvető kérdést, hogy jelenleg Magyarországon ki ellenőriz kit. Egy demokráciában ugyanis az ellenzék ellenőrzi a kormányt – Magyarországon viszont pont fordítva: a kormány ellenőrzi az ellenzéket. Mégpedig minden lehetséges módon. Megfordult a világ, és vele borult szinte minden, amit a demokratikus körülmények között végzett politikáról valaha is gondoltunk.

Hozzátette:

Számomra most új korszak kezdődik, de igazából Magyarország számára is. Nem lehet úgy tenni, mintha demokratikus választáson maradt volna alul az egyik oldal. Én újra és újra nagyon köszönöm mindenkinek, akit képviselhettem, hálásan köszönöm sok kiváló szakembernek és honfitársunknak a munkámhoz nyújtott felbecsülhetetlen segítséget, a sok támogatást, és amit mondtam, azt tartom – az eszköz mindig változik, de a küzdelem marad.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...köszöni jól van... attól, hogy a munkája egy fikarcnyit sem mozdítja előbb az országót ő még megkapja a millás jövedelmét...miért ne lenne jól ?
polgarb
Ne írjatok ide semmit a kormány ellen mert cenzúráznak és megfigyelnek! Szia boci és cicus!
Csizmás Kond
@Horizont: ...hála a fentvalónak...amúgy amit írtam az a régebbi tetteire azért még érvényes...vagy tudsz mondani valamit ami neki köszönhető jó ?...és már sokadszorra kérdezem, mitől érzed magad szerencsésnek ,...hogy jó nagyra vágták a szád...vagy miért ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..tényleg fikáztam és ? ...neked talált az elevenedbe ? A fideszre szavaztam, miért cikizném ? Ők vannak kormányon ők intézik az ország sorsát, az ellenzék meg csak bekiabál...mi nem igaz ebben ?
...és szerencsétlen...ezt ha hiszed ha nem csak a kocsmázó hölgyektől lehet hallani nálunkfele..élénkpirosra kifestett szájjal és cigivel a kezében szokták kiabálni te szerencsétlen stb. mintha ő lenne abban a helyzetben a szerencsés...ezért annyira feltűnő nekem.
...ja és rengeteget tett...egyet említs mert tényleg nem vagyok ebben témában...
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem neked az agyadnak is szárnyai vannak annyira repdes a gondolatod...elképzelsz valamit majd háp háp...és még dicsekszel is hogy te aztán okoska vagy...csendzavarásért hányszor büntettek ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..hát igen van aki kocsmázik és van aki zugivó...és nem én vagyok a liba...:)
kereső
Igazad van Bernadett. De, miért hagytátok, hogy igy legyen???
Csizmás Kond
@Horizont: ...ez nézetkérdés...a liba mindig nagyot lát...:)
NKF
Már azt hittem,hogy Végbélszél Bernike visszament kapálni.
De "szerencsénkre" még itt van.Megnyugodtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.