Gyurcsányt visszautasították Brüsszelben. Egyelőre nem adnak nekünk pénzt. De miért is tennék? Persze nálunk úgy interpretálják a döntést,hogy az EU nem segít Közép-Kelet-Európán. Azonban más aspektusból is lehet ezt a kérdést nézni. Gyurcsányék mindent megtettek-e annak érdekében, hogy egyáltalán esélye legyen annak, hogy a régi tagállamok segítsenek nekünk?

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Az a baj, hogy már nem hisz neki senki. Egy darabig pedig ez ment neki belfüldön is meg külföldön is. Ha hiteltelen ember, produktuma negatív, akkor miért tartjuk még? Bár legalább tudott angolul beszélni Brüsszelben. Demszkyt hallgatni a múltkor nevetséges volt.
eberti
Most már nem csak mi nem hiszünk Gy. Ferencnek hanem külföldön sem hisznek neki...
ugyeugye
"Gyurcsánnyal már senki sem akar tárgyalni. Egyszerűen már pária lett itthon is és külföldön is. Látszólag az volt a célja, hogy Magyarországnak, ill. a térségnek hozzon plusz forrásokat, valójában csak a saját hatalmának megőrzése érdekében lenne szüksége pénzre."

ez a dolog kvinteszenciája!!!
guess
@ugyeugye: "kvinteszencia" ez olyan szép,rég hallottam már:))
ugyeugye
Amúgy meg elnézve a fotót, odament a Böszme, a Veres meg a Göncz. Én se adtam volna ennek a triónak.
ugyeugye
jól tele van velünk az európai sajtó. Nem vagyok büszke :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.