A miniszterelnök lánya elindította Odu nevű vállalkozását a Hegyvidék Bevásárlóközpontban.

Megnyílt Orbán Ráhel bababoltja, nyolcezer forintot kérnek egy cumiért

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A bababolt tulajdonos-ötletgazda Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya.  A 444.hu ott volt a hivatalos megnyitón, a cikkükből kiderült, hogy az üzlet választéka épp olyan, amilyenre számítani lehetett: jobbára méregdrága, nagyon szép és jó minőségű dolgokat árulnak, köztük például rágókát 6 ezer forint körüli összegért, de kapható méregdrága babakocsi is. A cumi pedig nyolcezer forintba kerül. 

View this post on Instagram

A post shared by Odu. (@odu.store)

A teljes beszámoló a 444.hu oldalán olvasható

Forrás: 444.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Nincs ennek semmilyen hírértéke. Sok esetben a márkanevet kell megfizetni, nem a termék minőségét, legyen szó bármiről is. Aki akar vásárol ott, aki meg nem, vesz a Tescóban vagy használtan babakocsit, cumit (mondjuk ez utóbbi nem biztos, hogy jó ötlet:-))))) )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@division: Felolem kerhet 30 milliot is a cumiert. Lehet hogy a fideSSesek kozott olyan agyatlan, aki mneg ezt is becumizza.
Reszemrol, ha ingyen adna, se vasarolnek ettol a lotyotol.
division
@Yoda69: Vicces gyerek vagy, ugye tudod? Azt a 30 milliós cumit nem pártfüggően veszik meg, hanem neves színészek, sznobok, nagyon gazdagok, és nem is itt Magyarországon.
csak úgy....
@division: mert szerinted magyarországon nincsenek is sznobok?
division
@csak úgy...: Vannak, de helyesbítek: Az ilyen kis "csecsebecséket" külföldi sztár színészek szokták leginkább megvenni a csemetéiknek.
Málna
@Yoda69: "Reszemrol, ha ingyen adna, se vasarolnek ettol a lotyotol." És csodálkoztok, hogy semmire nem viszitek az életben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.