A miniszterelnük lánya egy interjúban mesélt személyes sikereiről.

A Hype&Hyper oldalon jelent meg egy hosszabb interjú Orbán Ráhellel, amiben főleg arról beszél, mitől is olyan különleges a kismamáknak nyitott bababolt a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. 

A nép gyermeke: Orbán Ráhel is a testvérei ruhájáit hordta gyerekként

Obán Viktor, Sára, Dávid és Ráhel 2007-ben, Ráhel itt már vélhetően nem a testvérei ruhájában – Fotó: BALINT PORNECZI / AFP

Orbán Ráhel úgy jellemezte magát, hogy első gyermeke, Alíz születése előtt – 27 évesen – tudatos kismama volt, mindennek utána nézett a neten egy-egy vásárlás előtt. Nagyon fontos számára a környezettudatosság, a fenntarthatóság kérdése. Azt mondta: úgy vásárolta a gyerekholmit, hogy a második és harmadik gyermeke születésénél egyre kevesebb dolgot kellett már vennie. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy persze ez azzal jár, hogy Berci fiam szegény néha rózsaszín sportcipőben jár. Ugyanakkor büszke voltam arra, hogy akár 3-4 gyerek is hordta ugyanazokat a ruhákat.

Elmondta, hogy nagyjából hat és fél évvel ezelőtt, az első terhessége idején fogalmazódott meg benne az a gondolat, hogy egyszer szeretne nyitni egy bababoltot, ez valósult meg most.

Az interjúban Orbán Viktor miniszterelnök legnagyobb lányának gyerekkorából is kaptunk némi információt, Ráhel azt is elárulta, hogy mindig is tudta, hogy több gyereket szeretne.

- Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van. Nem csak fenntarthatósági, hanem érzelmi okok miatt is lényeges volt, hogy minden gyermekemet ugyanabba a kiságyba fektessem le és ne kelljen egy ruhát három mosás után kidobni, hiszen emlékek fűződnek azokhoz a ruhadarabokhoz

- mesélte Orbán Ráhel.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Málna: Te is beleköthetnél a friss betonba ..Csak térdig- lavorba állítva...Duna fenekén .. és még rosszindulatú sem vagyok..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Horizont: Na menj a picsába! Bruhahaha
Pegero
@Horizont: Észrevetted, hogy itt a kultúra szentélyében milyen jól elvagyunk?!
Ajándék, CSAK NEKED!
www.gyaloglo.hu/users/0d/2d/8b/816302.jpg
namihami
Szegény Gazsi! Ezek szerint a testvéreiről ráerőltetett lányruhák vitték a rosszútra.
Viktor, talán mégsem volt jó ötlet ez a nagy spórolás! Kérni kellett volna a havi apanázs emelését a Sorostól!
Bogatir
Főleg a Róza meg a kis Flóra ruháit kedvelte, Hazudós kis ribi.
Yoda69
@nyuggerpasi: Recsol az apja kihizott gönceit hordta. Igaz, hogy lógtak rajta, mint tehénen a gatya, de paraszteknal ez nem számít. Az, aki szaros gumicsizmával megy a balterembe, vagy a szaros pelenkát kibassza a kocsi ablakan a parkolóba, az bármilyen aljasságra kepes.
evacica
Szóhoz sem jutok! Rasi oktat! Elmész te a bús akárhová a 8000,-ft cumiddal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.