Minden, ami egy jó csütörtökhöz kell.

Tóth Gabi magyaros ruhában, Trump-póló és éljenző tömeg Orbán legújabb videójábanOrbán Viktor/Facebook

Jelenleg is zajlik Budapesten a Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű kétnapos fórum. Az esemény az Egyesült Államokban a konzervatív oldal politikai rendezvénye, kvázi a republikánus tábor seregszemléje, de itthon is hasonló a felhozatal. 

Az eseményről most a miniszterelnök egy kis kedvcsináló videót is feltöltött a közösségi oldalára. Ebben pedig van minden: láthatunk drónnal készült vágóképeket az eseménynek helyszínt adó Bálnáról, rengeteg kézrázást, propagandakönyveket, Tóth Gabit énekelni, Trumpos pólót viselő közönséget és persze részleteket Orbán beszédéből.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
elsö a család az istenit,-hiszen a lyány aki spanyolországban él, budapesten 8 ezerért árulja a cumit...
simmering73
"Mindenesetre a csillagok egyelőre nem úgy állnak, hogy ebből jól ki lehessen jönni. Egyedül maradt a farkas, aki nem olyan rég még falkavezér akart lenni a szélsőjobbos, ultraradikális európai közösülésben. Magányos, elhízott és kiöregedett a mi vadállatunk, a csorda már rég tovább haladt, így tényleg csak az a kérdés, mennyi ideje maradt hátra a vadonban. Szerintem nemhogy nem sok, hanem szinte semmi. Mint ahogy az oroszokat is viszonylag gyorsan térdre lehetett kényszeríteni gazdaságilag, úgy ez a most leginkább instabil lábakon álló kicsiny hazánkra hatványozottabban igaz. Mármint az, hogy a szankciók, amelyeket ellenünk érvénybe léptettek, kurva gyorsan maguk alá temethetik az Orbán nevű pünkösdi királyságát. A forint olyan gyenge, hogy naponta kell újraéleszteni, nehogy összeomoljon a keringése. Elég volt megint hülyeségeket hadoválnia a pulpitusról, mire a mondandója végére ért, 5 forintot gyengült a fizetőeszközünk. Bravó! Ez maximum 50 perc volt, mi lesz itt négy év múlva?"
kolozsvaros.com/2022/05/19/ha-nem-ok-nyertek-volna-akkor-is-nekunk-nyujtottak-volna-be-a-szamlat/
Lendkerék
Micsoda szánalmas seggfejek a hazai "konzervatívok"... Csak az a baj, hogy mi szívunk, ők meg ujjonganak. De eljön majd az idő, amikor remegő szájszéllel állnak bíráik (a feldühödött tömegek) előtt, és remegő térdekkel futnak valami biztonságos államba, amellyel nincs kiadatási egyezményünk.
Pági
Komoly dolgokat lehet két nap alatt megbeszélni .Ez az összejövetel inkább egy jó, kis eszem-iszom, traccs parti. Nesze semmi, fogd meg jól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.