Interjút adott a Borsnak V. Anita, akit az azóta hírhedtté vált, decemberi disznóvágáson állítása szerint megpróbált megerőszakolni a párt egyik politikusa, Földi István.

Megszólalt a Jobbik-szexbotrány áldozata: "Beszorított a wc-be, és a kezembe tette a nemi szervét"
Fotó: Pixabay

Az eseményt az ottani választókerületben induló Földi István szervezte, és leginkább az ő családja, helyi barátai és csak néhány jobbikos vett részt rajta.

Ide kapott meghívást V. Anita is, aki választókerületi szervezőként dolgozott akkor a pártban, és már hónapok óta az alelnök, Szilágyi György barátnője volt.

Anita így beszélt az estéről a Borsnak

"Földi folyamatosan fogdosott, egy ízben már az asztalra is fel kellett ülnöm, hogy ne kerülhessen mögém. Aztán táncolni kezdtünk, én Földivel, közvetlenül mellettünk pedig Gyüre Csaba táncolt Molnár Enikővel."

- mesélte Anita, majd így folytatta: 

"Földi ekkor megint fogdosni kezdte a fenekemet, én pedig rákiabáltam emiatt. Gyüre Csaba ezt hallotta is, a vele táncoló Enikő viszont nem. Ő és Jakab folyamatosan azt állítják, hogy nem vettek észre semmit”

– mondta Anita, aki szerint később beszorították a fürdőszobába. 

"Földi pedig beszorított a fürdőszobába, és elővette a nemi szervét. Akkor már izgalmi állapotban volt. A kezembe nyomta és megpróbált megcsókolni is. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba”

A Ripost cikke szerint a tragédia egy hajszálon múlt, a nő szerencsére mielőtt bement a szobába, megkérte Gyüre Csabát, hogy menjen majd utána. Ment is, és addig dörömbölt a fürdőszobaajtón, amíg Földi gyorsan el nem tette a nemi szervét, majd ajtót nyitott, mintha mi sem történt volna.

Forrás: ripost.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A kezembe nyomta...""
Tessék mondani, hogyan lehet egy nő (esetleg szájer ) ""kezébe nyomni"" egy fütyit, ha az nem akarja megfogni? Akár puha, akár kemény--csak NYITOTT kézbe lehet beletenni!
Csak tanácsként mondom, legközelebb, ha ilyen helyzetbe kerülne, egyszerűen szorítsa a kezét ökölbe. És, a gond letudva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Ha a kezébe került a fütykös, miért nem csavart rajta egyet?! Megint egy büdös sztori!
Clavigo
@Málna: Szerintem te boldog lennél,,ha valaki " répát " adna kezedbe .. Lenne miért affektálnod...( kicsi,nagy,kemény,félkemény ,stb ) Nagyon buta vagy,,Szamóca
ómió
A "haladó baloldali koalíció illemalkotó" megnyilvánulásainak egyike?
Dr. Proktor
durbincs, durbincs, már cserélni kellene a null IQ-s firmwaredet!
vacsi
@csak úgy...: Kösz, nem nézek videókat, de valóban, izgat (pontosabban szólva aggaszt) a téma. Itt most felhajtást csinálnak egy agyalágyult nő esetéből - de engem az aggaszt, amikor pl. a késő esti vonaton hazautazó nőket zaklatják, megtámadják - és a bíróság NEM ÍTÉLI EL a férgeket. Ezzel olajat öntenek a tűzre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.