Interjút adott a Borsnak V. Anita, akit az azóta hírhedtté vált, decemberi disznóvágáson állítása szerint megpróbált megerőszakolni a párt egyik politikusa, Földi István.

Megszólalt a Jobbik-szexbotrány áldozata: "Beszorított a wc-be, és a kezembe tette a nemi szervét"
Fotó: Pixabay

Az eseményt az ottani választókerületben induló Földi István szervezte, és leginkább az ő családja, helyi barátai és csak néhány jobbikos vett részt rajta.

Ide kapott meghívást V. Anita is, aki választókerületi szervezőként dolgozott akkor a pártban, és már hónapok óta az alelnök, Szilágyi György barátnője volt.

Anita így beszélt az estéről a Borsnak

"Földi folyamatosan fogdosott, egy ízben már az asztalra is fel kellett ülnöm, hogy ne kerülhessen mögém. Aztán táncolni kezdtünk, én Földivel, közvetlenül mellettünk pedig Gyüre Csaba táncolt Molnár Enikővel."

- mesélte Anita, majd így folytatta: 

"Földi ekkor megint fogdosni kezdte a fenekemet, én pedig rákiabáltam emiatt. Gyüre Csaba ezt hallotta is, a vele táncoló Enikő viszont nem. Ő és Jakab folyamatosan azt állítják, hogy nem vettek észre semmit”

– mondta Anita, aki szerint később beszorították a fürdőszobába. 

"Földi pedig beszorított a fürdőszobába, és elővette a nemi szervét. Akkor már izgalmi állapotban volt. A kezembe nyomta és megpróbált megcsókolni is. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba”

A Ripost cikke szerint a tragédia egy hajszálon múlt, a nő szerencsére mielőtt bement a szobába, megkérte Gyüre Csabát, hogy menjen majd utána. Ment is, és addig dörömbölt a fürdőszobaajtón, amíg Földi gyorsan el nem tette a nemi szervét, majd ajtót nyitott, mintha mi sem történt volna.

Forrás: ripost.hu

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Végtelenre nyújtott szappanopera fidszes segítséggel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@csak úgy...: Kösz, nem nézek videókat, de valóban, izgat (pontosabban szólva aggaszt) a téma. Itt most felhajtást csinálnak egy agyalágyult nő esetéből - de engem az aggaszt, amikor pl. a késő esti vonaton hazautazó nőket zaklatják, megtámadják - és a bíróság NEM ÍTÉLI EL a férgeket. Ezzel olajat öntenek a tűzre...
durbincs
@csak húgy...: erre maga tócsát vizelt maga alá ? Azt @gina_cat: + @telegdilaci: regten meg is hempergödzött benne ? a spur @sgl: @percsi: @jesz: @Clavigo: @Toller Béla: @Havanagi: @Horizont: @kisfalud: @T-Boly: +még ivott is belőlé ?
@telegdilaci: @surdilloFUJT: @Nyírfa: + @Eladott Ország: a félbolond +az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?
durbincs
@Uriel: @Uriel: Maga 50Iq-val ? és születéstől gyagyán ? a púpjáról nem is beszélve ? de minden bányatörpe gonosz ?
durbincs
@T-Boly: @T-Boly: magán eretvágtak kiskorában ? azt azért defektes ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg - Tahó ? Mert magának kiskorába elkötötték a fejit , ? mint @csak húgy...:-nak ?
durbincs
@Néro2: @Néro2: látni magán születéstől buta ? azt minek irogat ,linkel ? Mert agyiszerencsétlen ? mint ez a @drrotf: ...@csak húgy...: ?@Eladott Ország: @CsipkeRózsa: @jesz: @Dr. Proktor: @kisfalud: @Horizont: az Ótvar ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.