2022. június 15-i hatállyal távozik a MÁV-VOLÁN-csoport elnök-vezérigazgatója – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium az MTI-vel szerdán.

Homolya Róbert 2018 óta vezette az ország legtöbb munkavállalót foglalkoztató vállalatát. Utódlásáról a későbbiekben születik döntés.

Így reagált Hadházy Ákos arra, hogy kirúgták a MÁV vezérigazgatóját

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos ennek kapcsán ezt írta a Facebook-oldalán:

"A tegnapi nap jó híre viszont hogy kirúgták a vezérigazgatót, Homolya Róbertet, aki korábban Lázár János államtitkáraként az EU-s támogatások szervezett ellopását szolgáló rendszert építette ki. Nincs kétségem persze afelől, hogy egy új vezető után sem lesz a MÁV-ból GYSEV , vagy pláne nem ÖBB (mert a vasutat ugye lehetne rendesen is csinálni, ha nem szétlopható vagyonként tekintenek rá). De legalább nem Homolya fogja vezetni, lelkileg jobban esik így Sárbogárdon várakozni."

Hadházy azt is hozzátette, hogy úgy érzi, többet kellene vonatoznia képviselőként. 

"Természetesen egyre inkább úgy érzem, a képviselőknek többet kellene vonatozni és újra meg kell erősítenem az önkritikámat amiatt, hogy eddig ezt túl ritkán tettem."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Hadházy azt is hozzátette, hogy úgy érzi, többet kellene vonatoznia képviselőként. "
Én nagyon gyakran utazom, nagy távolságokra, hisz szerte a család. Nem ismerem ezt a vezérigazgatót, nem tudom, miért váltották le, de egyet tudok: a vonatközlekedés egyre jobb, kényelmesebb, a vonatok pontosan indulnak - érkeznek, a csatlakozások könnyen mennek. Szóval, a vonatokkal elégedett vagyok.
Persze, ez nem azt jelenti, hogy Hadházit, vagy bármelyik képviselőt le akarnám beszélni a vonatozásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.