Néhány hete. 

Rogán Antal apósa beszállt a filmiparba

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Obrusánszki Zsolt, vagyis Rogán Antal új feleségének apja egy filmproducer cégébe vásárolta be magát többedmagával néhány héttel ezelőtt – írta meg az mfor.hu.

Április 26-án Obrusánszki többedmagával tulajdonrészt szerzett az eredetileg Cornelius Piper Productions Kft. néven bejegyzett cégben, melynek fő tevékenységi köre film, videó és televízióprogram terjesztése

A korábbi két tulajdonos egyike, az addig 40 százalékos részesedésű Szabó Sándor kiszállt a cégből, míg az addigi többségi tulajdonos, Sipos Kornél eladott a 60 százalékából 40 százalékot.

A társaság új tulajdonosa lett Obrusánszki mellett Farkas Zsigmond, Iski Csaba és egy brit filmproducer, Bill Chamberlain. Közülük Farkas „Obrusánszki üzlettársának is tekinthető, hiszen a korábban milliárdos uniós támogatást elnyerő Ductus Kft. tulajdonosa és ügyvezetője is” – áll a cikkben.

Farkas egy cégen keresztül kültagja volt egy olyan bt.-nek, amely „2014-2015 során különös körülmények között százmilliósnál is több közbeszerzéses megbízást nyert el mindenféle képzésekre”.

A további új tulajdonosok közösen dolgoznak Sipossal az 1242 – A Nyugat kapujában című filmen, amit várhatóan 2023-ban mutatnak be, és ami április 12-én több mint 1,2 milliárd forintos támogatást kapott a Filmszakmai Döntőbizottságtól. Az Mfor.hu felidézi: májusban a mongol fővárosban, Ulánbátorban a kétnapos „Magyar Napok” kulturális rendezvényen „a hiánypótló történelmi kalandfilm készítőivel beszélgetett Horváth-Lugossy Gábor”.

Forrás: mfor.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi a gond? Ez egy családbarát kormányzat! =))
RonaGyuri
Mi a gond? Ez egy családbarát kormányzat! =))
csak úgy....
tóni benösül a családba és láss csodát,az após rögvest kiokosodik..
C_3PO
Úúúúúúúúúúúú! Akkor az öregnek előbb meg kell dugni Vajna Timit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.