Egy darab cserepes virág 70 tanárnak. 

"Tisztelt Kolléga! A Külső-Pesti Tankerületi Központ nevében szeretettel köszöntjük pedagógusnap alkalmából! Köszönjük áldozatos munkáját, türelmét, elkötelezettségét, emberségét, példamutatását”

– írta a tankerület a levélben, amihez egy darab cserepes virágot is mellékeltek a budapesti, XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium teljes tantestülete számára. Az iskolában egyébként 70 tanár dolgozik. 

Megalázás mesterfokon! Egy darab cserepes virággal köszönték meg a budapesti tanároknak az áldozatos munkát, türelmet, elkötelezettséget

Az iskola egyik tanárának Facebook-posztja szerint a virágot elnevezték Vándorvirágnak, ami egy-egy napig lesz majd mindenkinél.

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pági
@csak úgy...: de. Sajnos sok pedagógus hűséges fideszes.
csak úgy....
@Clavigo: kár utálni öket,hiszen nem vagyunk tisztában a jelenlegi anyagi helyzetükkel !-gyurcsány alatt ,talán még sok mindent megengedhettek maguknak anyagilag! ;) oszt jött ez a megvátó viktor,aki akkoriban öket is sikeresen heccelte ,- remélem nem csak a buta tanarakat baxta át akkoriban és most is a fidesz...
csak úgy....
@Pági: ismerek egy párat,közülük csak egyröl tudom biztosan!
a másik,hogy a múlt rendszerben ki tudta róluk isten igazából,hogy politikailag hol állnak?- diktatúrákban nem könnyü tanárnak lenni!
Németh István
A folyamatosan szart keverő pedagógus szakszervezetekre hallgató tanárok még ezt sem érdemelnék meg! Mi több mindaddig amíg a jelenlegi érdek képviseleteiket fenntartják, nem oszlatják fel őket addig semmiféle kormányzati támogatást nem adnék nekik! Hívjanak életre egy új érdek-képviseleti szervezetet teljesen új és mindenféle párt allűröktől mentes személyek felelős részvételével!@csak úgy...: nagyon nem jól látod kiemelten jól keresnek, különösen azok akik megfelelő diplomával és gyakorlattal rendelkeznek! ÉS mint mindenhol minden területen vannak elégedetlenkedők>> itt is vannak! Az átlagos középiskolai tanárok 7-8-ezer alatt nem visznek haza havonta fizetést az általánosban a gyakorlat 350- től indul felfelé, ez igaz nem jelent túlfizetettséget, de nagyon nem szaggatják az istrángot sem a tanítás terén!
Galway
"! Az átlagos középiskolai tanárok 7-8-ezer alatt nem visznek haza havonta fizetést az általánosban a gyakorlat 350- től indul felfelé, ez igaz nem jelent túlfizetettséget, de nagyon nem szaggatják az istrángot sem a tanítás terén!"

Hogy te mekkkkkkora barom vagy!
Olvasgass:
www.hrportal.hu/hr/pedagogus-bertabla-2022-20220109.html
Ha megtalálod azt az összeget, amiről itt hadováltál, akkor szólj! Addig viszont kusssssss!
telegdilaci
@vacsi:Szégyen akik Pofátlanúl kitalálták és át is adták,ők még ennyit sem érdemelnének,ebből is látszik hogy ez a kormány semmibe veszi az állampolgárokat,közben a kormánytagok,a Takarékosság jegyében duplájára emelték,a saját fizetésüket,nekik nnem szükséges megvárni az Emeléssel hogy jól teljesítsen a gazdaság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.