Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. módosította 2022. évi finanszírozási tervét. A módosítással lehetővé válik további benchmark méretű nemzetközi devizakötvény kibocsátása, amellyel tovább tudja diverzifikálni a forrásbevonást. A kormány 2022-es ESA (eredményszemléletű) hiánycélja változatlanul a GDP 4,9 százaléka. Az ÁKK Zrt. maximum 2,5 milliárd euró egyenértékkel megemelte nemzetközi bruttó devizakötvénykibocsátási keretét. Így 2022-ben a teljes bruttó devizakötvény-kibocsátási keret 5,1 milliárd euró, amelyből a már megvalósult 2022. februári szamuráj kötvénykibocsátás mellett további legfeljebb 4,5 milliárd euró ekvivalens nemzetközi devizakötvény kibocsátásra van lehetőség. Ez a keret zöld panda-kötvény kibocsátást, valamint befektetői igény esetén felmerülő zártkörű kibocsátásokat is tartalmazhat.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Elfogyott az EU-tól érkező ingyenpénz. Nincs mit ""orbanizàlni""! De nyugi, a hitel is gyarapíthatja a családi kasszát. Lényeg, hogy velünk fizettessék!
Eladott Ország
Orbán: „Ha az EU nem ad pénzt, majd kérünk Kínától". Nem baj ha a törlesztésekbe belegebedünk. A nép már megszokta. A jó az, hogy sok pénz legyen a sifonérban. Úgy mint Kádár idejében Fekete János biztosította a hiteleket. Ilyet a hülye is tud mondhatná az együgyű ember. Mi lenne, ha a gazdaságot indítanák el úgy, hogy az segélyek nélkül is képes legyen termelni. Magyarul csak kormányozni kellene tudni. A gőzt végre nem a sípokra kellene irányítani, hanem a dugattyúkhoz. Úgy látszik legyen bárki is hatalmon ez a Magyarok sorsa. Ma nincsenek szekértáborok, csak csodavillák és kastélyok, ma nincsenek régi lovagok, csak NER lovagok. Az ezredév alatt nem sokat mentünk előbbre a gondolkodásban. A kínaiak nem fogják megkérdezni, hogy ki lopta el - ez náluk is evidencia - csak az a lényeg, hogy fizess. Behívjuk a ruszkikat, amikor végre már kimentek!? Behívjuk a kínaiakat, akiknek a gazdaságában a mi kapcsolatunk ki sem mutatható, mert annyira kicsi!? Addig kellünk nekik, míg becsempésszük őket a trójai falóban! Viktor b@zmeg, az ország lehet, hogy a saját lábán áll, de te már kurvára régóta taposol a disznószaros csizmáddal az mi lábunkon. Viszlát RÖFI! A magyar gazdaság motorja.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fthumb7.shutterstock.com%2Fdisplay_pic_with_logo%2F486532%2F348948605%2Fstock-vector-illustration-of-the-tired-businessman-running-in-a-hamster-wheel-348948605.jpg&key=3evm_U7Kqb4tJpqluaQk2g&w=600&h=470
Béla333
Nem is kell nekünk a pénz, csak azért csinálják a maffiózók, hogy jól becsapják a magyar gazdaságot figyelő elemzőket.
Igaz hülyemagyarok?
Eladott Ország
A magyar nemzet alig várja, hogy végre nettó befizetője lehessen az Uniónak, mivel itthon már tényleg nincs mire költeni. Le se kell húzni, fel se tűnik! A képen egy Orbán Viktort rejtettünk el, ha felfedezi és beküldi, a helyes megfejtők közül kisorsolt szerencsés nyertes lehúzhatja a WC-t. A pofám leszakad, a haverokat kitömködték Uniós pénzekből, a stadionokba is ment nem kevés, az egyenként 80 milliós túlárazott játszóterekről már nem is beszélve és van még pofája infrastruktúra lemaradásról, utak hiányáról pofázni. És annyi gránti térkövet egész Európa nem használt fel mint a magyarok! Lehet, hogy Nostradamus nem is a világra vonatkozóan, hanem Magyarországra nézve jósolta meg a sárga veszedelmet? Azt hiszi ez a parazita, hogy zsarolhatja az Uniót azzal, hogy ha az Unió nem ad pénzt, akkor majd ő a kínaiaktól fog kérni, abban a fordulásban nem kevesebb lényegi különbség van, minthogy az Unió ingyen, a Kínaiak kamatokra adnak pénzt, a familiáját/sleppjét adósítsa el ne a magyar embereket.
uploads.disquscdn.com/images/54abbaf494347ceaf9dae81feb7c28f003104be1d310c6cad7b914b9c68cb201.jpg?w=600&h=338
Azt hallottad már, hogy 12 év múlva Orbán fog támogatni minket is. Lehet, hogy forintra kéne cserélnünk az eurót?
uploads.disquscdn.com/images/c8f88d2157c6ccf8798cc3a9a7fb409c3bb9d52a6d2454151895369d71cbf994.jpg?w=600&h=426
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 10:47 Pegero a kolostordisznó/ bonsaiduce, ánuszrózsájában van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.