A Századvég kiadta júniusi felmérésének eredményeit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szeretném, ha olyan kormányfőnk lenne, mint Zelenszkij!
vitriol
Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. A századvég és a nézőpont nem mérvadó!
Nyírfa
Szeretném, ha olyan kormányfőnk lenne, mint Zelenszkij!
Nyírfa
@Horizont: Amilyen szenzációs színész, olyan nagyformátumú kormányfő lett. Bátor, okos, rá illik: a néppel tűzön-vízen át.
Most mondd, milyen csapdát állított Orbánnak: meghívta Ukrajnába. :) Kedvesen, diplomatikusan, békülékenyen meginvitálta : Gyere, pajtás, nem kell félni, csak lőnek az orosz barátaid.
Most törheti a fejét a tanácsadó brigád, mit találjanak ki, miért nem megy.
Nyírfa
@Horizont: Jobban vigyáznának rá az ukránok mint a TEK, nehogy őket érje a vád, ha eltalálná egy eltévedt golyó. A testét ugyan becsomagolhatnák golyóálló ruhába, na de a nagy feje elég célpontul szolgálna.
Persze, ha egy nagy fehér zászlóval tenné meg azt a pár lépést a kocsitól a házig, ahol tárgyalnának, és egy táblát tartanának fölé, hogy ez itt Orbán Viktor, Oroszország leghűbb barátja, az sokat segítene, mert még az orosz katonák is röhögőgörcsöt kapnának, és elfelejtenének tüzelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.