Jakab a Parlament felé tart autójával. Előre, nem hátra.

Úton. Van némi mondandóm a miniszterelnöknek

– írta ki Jakab Péter hétfő délután a Facebookon egy a rövid posztban. A fotón  komoly arcot vág, és autója volánjánál ül.

Mi lesz itt? Jakab Péter elindult a Parlamenthez, Orbán Viktort emlegeti

Fotó: Facebook

Hogy a politikai karrierje is előre halad-e, azt nem tudni.

Forrás: Liner.hu
Fotó: Facebook

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Németh István: Pista szedd össze magad!Engedd már el ezt a gyurcsányozást egy komment erejéig.Nincs már sem hatalma sem befolyása 12 éve.
Nekem pl:nincs vezérem,vagyis csak én vagyok a saját vezérem.Nem,ne gondold túl egoista sem vagyok.
Neked sci-fi lenne egy emberséges földi társadalom?
Németh István
@Istenakinincsen: Na olybá tűnik csak elő "jövel" a normális gondolkozás is, így mondok valamit, amely tán másokat is elgondolkoztat! > az, hogy mi, milyen híreket kapunk a médiák által az egy dolog! Feldolgozzuk valahogy és aztán alkotunk véleményt - vagy éppen a véleménykülönb-ségek okán egymást alázzuk!! Az egyszerű ember így ítél - sajnos nagyon hülyén!!! Az okos-sabbja történéseket rakja az adott "mozaikokból" össze. Azokból, amelyek nem is cáfolhatók, azokból, amelyekből egy valóságos tendencia kiválóan érzékelhető! Az egyik a nemzet, a polgárok, a megélhetési viszonyok fejlődésének, gyarapodásának, a nemzet erősítésének a vonala, a MÁSIK >> a "köz-rétegnek" nevezett, valójában diktatórikus önérdekeltségű hatalmat maguknak vindikálni akaró, nemzetet kiárusító szemetek megtévesztő megnyilvánulása!
Ha ezt és ezeket nem látjuk akkor vakok vagyunk! Lehetne jobb? lehetne! De a megzavarodott elméjűek ennek gátját képezik! ÉS TEGYÜK HOZZÁ > hatalmas anyagi károkat, veszteségeket felesleges anyagi terheket okoznak!!! Különben mondok egy érdekeset (talán) a demokratikus koalíció gondolatisága például kiváló !!! Valóban kell, kellene egy ellenzék, amely nem a vezető hatalmat mindenáron megdönteni kívánja a maga javára, hanem valóban kritikusan >> pontosan az ország népét, gazdaságát segítve az eredményességének érdekében fungálna! Ilyen nincs egyszerűen hatalom vadászok vannak! Na ezért utálom a gyurcsányt és a bandáját a jobbikosnak hazudott jakabostúl és gyöngyösistől, aratóstól, kálmán olgástól, vadnaistól, szabó t.-től, varjustól, toroczkaistól, stb.
Németh István
Amit írtam eltűnt! hát aki törölte az kapja be azt ami a lópacinál lengedezik!
Istenakinincsen
@Németh István: Nem tűnt el az írásod Pista!Az internet nem felejt:))Az sem lett volna nagy baj ha eltűnik,bár egy mondat egész jó.Idézem:" Ilyen nincs egyszerűen hatalom vadászok vannak!"
Érted amit írtál,mert ha nem akkor elmagyarázom.:Az aktuális kurmányunknak már nem kell hatalomra vadászniuk,mert teljhatalmuk van,egypártrendszer van áldemokrata és álkeresztény köntösben.Akiket hatalomvadászoknak neveztél semmit sem tudnak tenni sem az országért sem az emberekért.Ugye így már világos hogy ki tehetne valamit az ország és a népe érdekében?Magyarország maffiakurmánya feláldozza önző egoista céljaikért a saját népét.
Németh István
@Istenakinincsen: Olybá tűnik nagyon nem akarsz érteni! sebaj! A te dolgod miként ülsz a lovon a ló nagyon nem szeret hátrafelé menni, ha lovagolva akarsz előre menni bizony akkor bizony meg kell fordulnod! ÉS A LÓPACI ELŐRE VISZ - elviekben érdek nélkül!
Ha a jelen kormányra célzol aljas módon, akkor azért elmélkedj el azon kik tettéktönkre az országot az antaljóskát is beszámítva 2010-ig! Persze kivéve az; 1998- 2002 közti időszakot amikor a fidesz -kdmp-és a kisgazdák csak kakukkolni tudtak a szétlopott országunk hamvai felett!
Amit írsz nem csupán felségsértés, de a magyar polgárok igen aljas megsértése! BEFEJEZTEM veled!
Istenakinincsen
@Németh István: Aktuális kurmány.Tudod mit jelent?Az épp hatalmon lévőket!Nem érted?Az 1998- 2002 közti időszakban kik voltak a hatalomvadászok?
A fogalmazásod kísértetiesen hasonlít @Gyurka80:-ra.Csak nem keverted össze a neveidet?...Ő nagy lovas az autópályán:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.