Ahogy arról korábban beszámoltunk, leomlott egy ház Budapest belvárosában. A lehulló törmeléktől az utcán négyen sérültek meg. Hárman megúszták könnyebb sérülésekkel, az Operettszínház egyik táncművésze azonban súlyosabb sérüléseket szenvedett. A táncos egyre jobban van, ám jelenleg még altatásban tartják.

Tetőomlás: Ilyen állapotban van most a Jókai utcában balesetet szenvedett balerinaFotó: Összeroncsolódott autó a VI. kerület Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épület előtt 2022. június 28-án, amelynek homlokzati fal és tetőszerkezeti elemei az előző nap az utcára és parkoló autókra dőltek. MTI/Balogh Zoltán

Mint írtuk, korábban félbe kellett szakítani a balerina egyik operációját, mert a a táncos állapota válságosra fordult. A balesetben koponya- és gerincsérülést szenvedett, az intenzív osztályon ápolják. 

A Bors úgy tudja, Nikolett jól reagált az ébresztése közben orvosai szavára, de aztán mégis úgy döntöttek, célszerűbb altatásban tartani az Operettszínház fiatal balerináját.

A koponya- és gerincsérülései súlyosak voltak, de a műtétek jól sikerültek. A beavatkozások után az orvosok megpróbálták felébreszteni, és közben a protokollnak megfelelően beszéltek is hozzá. Ilyenkor szokás szerint azt kérik a betegtől, mozdítsa meg az ujjait vagy a szemét. Úgy tudni, ezekre megfelelően reagált, de aztán a szakemberek valamiért úgy döntöttek, mégis inkább altatásban tartják Nikit

– mondta Borsnak a balerina családjának egy ismerőse, aki a neve elhallgatását kérte.

Forrás: Bors

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.